Οδηγός Αγοράς: 10 πολύχρωμα φορέματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 πολύχρωμα φορέματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Μπορεί να έχουμε πατήσει ένα pause στις καθημερινές μας συνήθειες αλλά όχι και στην αγάπη μας για εμπριμέ, ευφάνταστα μοτίβα.

Πριν από λίγα χρόνια ο αντίστοιχος τίτλος θέματος σε ένα περιοδικό μόδας θα ήταν κάτι του στυλ «Dress to Impress» ή «Κiller-dresses» και στις σελίδες του θα έβλεπες printed φορέματα σε όλα τα μήκη, ώστε να υποδεχθείς τον χειμώνα μέσα σε αυτά και όχι μέσα σε βαρετές μονοχρωμίες. Σήμερα, μετά από κάποιον καιρό, μία πανδημία και δύο lockdowns, τα πράγματα στη βιομηχανία της μόδας είναι σαφώς πιο «συγκρατημένα».

Δεν λείπουν τα χρώματα και οι αισιόδοξες νότες, αλλά η επιστροφή σε βασικά designs και main αποχρώσεις είναι κύριο χαρακτηριστικό όλων των σχεδιαστών, αλλά και των economy brands αυτή τη «δύσκολη» για όλους περίοδο. Ανάμεσα όμως στα oversized πουλόβερ, στα φούτερ, στα κολάν και στα μαλακά υφασμάτινα παντελόνια, «ξεπηδούν» και μερικά από τα πιο θηλυκά και τα πιο κομψά εμπριμέ φορέματα, άκρως κατάλληλα για τις χειμερινές σου εμφανίσεις.

Με prairie λαιμόκοψη, με ζιβάγκο, σε loose αέρινη γραμμή, με κουμπιά ή μανίκια-καμπάνα, τα printed φορέματα που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα φέρουν το μόνο αληθινό ζητούμενο στην γκαρνταρόμπα σου: θα τη γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Η άνετη γραμμή τους σου επιτρέπει να τα φοράς τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε έναν περίπατο που θα κάνεις για να ξεφύγεις για λίγο από τους «τέσσερις τοίχους». Συνδυάζονται με sneakers και flat μπότες ή wellies (λαστιχένιες μπότες) και είναι το αντίδοτο στην μουντάδα του καιρού, των ημερών, της κατάστασης… Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Screen Style: Πώς να είσαι η πιο καλοντυμένη όταν έχεις meeting στο Zoom