Το Gossip Girl επιστρέφει με νέα επεισόδια κι εμείς ανυπομονούμε

Το Gossip Girl επιστρέφει με νέα επεισόδια κι εμείς ανυπομονούμε

Κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Ναι, είναι γεγονός! Το Gossip Girl επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας σε νέα εκδοχήμε 10 ολόκληρα ωριαία επεισόδια. Η υπηρεσία streaming «HBO Max» θα προβάλλει την πολυαγαπημένη σειρά που εκτόξευσε την καριέρα των: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford και τους έκανε γνωστούς στο ευρύ κοινό.

Η αναμονή για τους fans ήταν μακρά αφού η αρχικά προγραμματισμένη κυκλοφορία του νέου κύκλου αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας Covid-19. Τα καλά νέα είναι πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, τα νέα επεισόδια δείχνουν πόσο άλλαξαν τα social media και η σύγχρονη πραγματικότητα της Νέας Υόρκης τα χρόνια που ακολούθησαν μετά το φινάλε της αρχικής σειράς.

Η Emily Alyn Lind είναι η διάδοχος της Blake Lively που θα υποδυθεί την Aubrey, μία όμορφη έφηβη. Αυτό που έχει επίσης διαρρεύσει είναι πως ο διάσημος ενδυματολόγος Eric Daman επιστρέφει για να προσθέσει τη δική του στυλιστική πινελιά στη σειρά. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με αγωνία τα ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς-φαινόμενο που επηρέασε μέχρι και τον τρόπο που ντύνονταν τα κορίτσια εκείνη την εποχή.

https://www.instagram.com/p/B9PUeVwF1I4

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 πολύχρωμα φορέματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

https://www.instagram.com/p/CHbjlr2HS1Q
https://www.instagram.com/p/B8iF3ytnqld