Μάξι φορέματα για την παραλία

Μάξι φορέματα για την παραλία

Τα πιο σέξι μάξι φορέματα για την παραλία. 

Κάθε καλοκαίρι όχι μόνο περνάς τις ώρες σου στα μαγαζιά ψάχνοντας το τέλειο μαγιό αλλά και ψάχνοντας τον ιδανικό ρουχισμό παραλίας για να υποστηρίξεις το καινούριο σου μαγιό. Μέχρι φέτος δεν υπήρχε άλλη επιλογή για σένα εκτός από τα hot shorts και τα κοντά φορεματάκια.

Όμως φέτος θα αλλάξεις την γνώμη που είχες μέχρι τώρα για τα beachwear, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα Trend για φέτος το καλοκαίρι, -τα μακριά φορέματα- εισέβαλλαν και στο look παραλίας. Χωρίς να δείχνεις ίχνος από πόδι, θα καταφέρεις να εσύ να δείχνεις σέξι και η σιλουέτα σου ψηλή και αδύνατη. Τέλειο κόλπο για να κρύψεις περιττά κιλά σε ένα pool party. Υπάρχει, μία μεγάλη γκάμα από μακριά φορέματα για να διαλέξεις, φτάνει αυτά να ακολουθούν διάφορες τάσεις την μόδας και να μην είναι μουντά και μονόχρωμα.

Κλασικό ριγέ (Topshop)

b_10Z23YNAV_large

Ένα φλουό μαγιό ή ένα μαγιό σε κοραλλί ή με έντονα χρώματα, θα συνδυαστεί ιδανικά με ένα μακρύ φόρεμα γεμάτο ρίγες και λίγο see-through. Πολύ απλό αλλά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Παίξε με τις μπογιές (Peacocks.co.uk)

pPEAC1-6864791v400

Τα ξεβαμμένα μπλουζάκια της δεκαετίας του 90, επέστρεψαν και αυτή τη φορά θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ethic από ποτέ. Συνδύασε τα ρωμαϊκά σανδάλια και έθνικ αξεσουάρ, όπως μακριά σκουλαρίκια και κολιέ από ξύλο, ημιπολύτιμες πέτρες και κοράλλια.

Αέρινο glam (Dorothy Perkins)

07558610_large

Αν σου αρέσουν οι glamorous εμφανίσεις και δεν πας ποτέ στην παραλία χωρίς να φοράς μάσκαρα, τότε χρειάζεσαι και το ανάλογο φουστάνι. Ένα αέρινο φλοράλ φουστάνι σε αρχαιοελληνικό στυλ, συνδυασμένο με σανδάλια σε μεταλλικές αποχρώσεις, θα σε κάνει την queen της παραλίας.

Pop διάθεση (Oasis)

rherte

Άλλος ένας τρόπος να δώσεις άλλο χρώμα στο μαύρο μαγιό σου. Ένα ριγέ φόρεμα σε έντονα χρώματα, το οποίο δένει στη μέση και τονίζει τις καμπύλες σου. Θα το συνδυάσεις με κοκάλινα βραχιόλια και αδιάβροχο κραγιόν σε πορτοκαλί απόχρωση.

Το παλιό αγαπημένο τζιν (Dorothy Perkins)

70155798_large

Φλοράλ και εμπριμέ μαγιό; Η λύση είναι ένα τζιν φόρεμα σε ρομαντικό στυλ. Ένα μεγάλο καπέλο στα μαλλιά και flip-flops σε έντονα χρώματα και θα έχεις αποκτήσει το τέλειο look παραλίας.