H Lily Collins μόλις έκανε την πιο sexy red carpet εμφάνισή της φορώντας latex

H Lily Collins μόλις έκανε την πιο sexy red carpet εμφάνισή της φορώντας latex

H «Emily in Paris» ενηλικιώθηκε στο κόκκινο χαλί των MTV Movie & TV Awards 2020.

Mε μία εντυπωσιακή, latex δημιουργία YSL δια χειρός Αnthony Vaccarello και Cartier σκουλαρίκια εμφανίστηκε χθες το βράδυ, η Lily Collins, στα 28ά MTV Movie & TV Awards και αυτό ήταν ίσως και το μόνο πράγμα που μας «έμεινε» από μία -κατά τ’άλλα- υποτονική και Covid-19 «ασφαλή» τελετή. Ένα ακόμα red carpet event που έγινε χωρίς τη φυσική παρουσία κοινού στο Los Angeles και μας έδειξε πώς θα είναι από εδώ και πέρα η «μοίρα» των βραβείων με τους νικητές να δίνουν τους ευχαριστήριους λόγους τους μέσω video wall στην οθόνη από το σαλόνι του σπιτιού τους.

Με κεντρική παρουσιάστρια-συντονίστρια την Vanessa Hudgens, η φετινή απονομή είχε θέμα «Greatest of All Time Special» και ήταν μια αναδρομή στις προηγούμενες τέσσερις δεκαετίες (από το 1980 έως και σήμερα) μέσα από τις οποίες αναδείχθηκαν οι καλύτερες στιγμές σε ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές. Η Lily με το latex, maxi φόρεμά της που θύμιζε λίγο «Catwoman» και λίγο «Matrix» (γιατί αν δεν φορούσε ρούχο με κινηματογραφικές αναφορές θα ήταν εκτός θέματος μάλλον!) ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει τον πιο δύσκολο, τηλεοπτικό χωρισμό όλων των εποχών, ο οποίος δεν ήταν άλλος από αυτόν του Jason Segel και της Kristen Bell για τη σκηνή χωρισμού τους στην ταινία “Forgetting Sarah Marshall”.

Το δυναμικό και πολύ sexy look της πρωταγωνίστριας της σειράς-φαινόμενο για το 2020, «Emily in Paris», δεν θύμιζε σε τίποτα τις κάπως «γλυκανάλατες» τηλεοπτικές εμφανίσεις της ηρωίδας της και αυτό μας γεμίζει στυλιστικές ελπίδες για το μέλλον του ρόλου της! Λες να «εξελιχθεί» όπως και η Collins; Αναμένουμε με αγωνία!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Τα πιο ζεστά παλτό της αγοράς για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει

https://www.instagram.com/p/CIeh-4Bp4MV