Αυτά είναι τα 7 trends που μας κάνουν να χαιρόμαστε που ήρθε το 2021

Sabine Camhi
Αυτά είναι τα 7 trends που μας κάνουν να χαιρόμαστε που ήρθε το 2021

 Είναι τα must-have κομμάτια της νέας σεζόν!

Mπορεί να διανύουμε τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς αλλά ήδη ανυπομονούμε να δούμε ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν στη μόδα το 2021. Πολλές θα επηρεαστούν σίγουρα από τους αξέχαστους 10 περασμένους μήνες, στους οποίους τα loungewear και τα άνετα ρούχα ήταν παντού γύρω μας, από τα sites και τις σελίδες των περιοδικών μέχρι την ίδια μας την γκαρνταρόμπα. Από τις φόρμες, μέχρι τις παντόφλες, τα πλεκτά sets και τα ρούχα για άθληση, αυτά είναι κάποια από τα κομμάτια που πιστεύουμε πως θα κυριαρχήσουν στην fashion σκηνή και το νέο έτος.

Και ενώ πιστεύουμε πως θα περάσει λίγος καιρός ακόμη μέχρι να ξαναπάμε σε εστιατόρια και μπαρ, δεν βλάπτει να σου παρουσιάσουμε κάποια κομμάτια που θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς για τη νέα χρονιά και να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο να βγεις επιτέλους από το σπίτι. Αυτό είναι άλλωστε το μαγικό με τη μόδα: ακόμα και να μην αλλάζει η καθημερινότητα σου, ένα νέο outfit μπορεί να σου φέρει μεγάλη χαρά και να σε κάνει να λάμψεις ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Αν είσαι λάτρης της μόδας, τότε είναι πιθανόν πως θες σίγουρα να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους άλλους. Γι’ αυτό τον λόγο βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery τα επτά trends που πιστεύουμε πως θα κυριαρχήσουν το 2021:

Δες επίσης: Αυτοί είναι οι καλύτεροι λογαριασμοί μόδας στο Instagram για τo 2020 και αξίζουν το «follow» μας