Η πιο γοητευτικά εναλλακτική εμφάνιση του MadWalk 2020 ανήκει στην Τάμτα

Η πιο γοητευτικά εναλλακτική εμφάνιση του MadWalk 2020 ανήκει στην Τάμτα

Η επιβλητικότητα της δημιουργίας ταίριαξε άψογα με αυτήν της τραγουδίστριας επί σκηνής.

Πολύ διαφορετική η χρονιά που μας πέρασε αλλά και αυτή που άρχισε πριν από λίγες ημέρες. Τα αγαπημένα μας σόου είδαν τις πόρτες τους να κλείνουν ή να παραμένουν επιλεκτικά ανοιχτές, απαγορεύοντας την είσοδο στο κοινό που άλλοτε τα κατέκλυζε. Το MadWalk 2020, ωστόσο, κόντρα στις μη προσφιλείς συνθήκες, τα κατάφερε και διεξήχθη στις 22 Δεκεμβρίου για να μπορεί σήμερα να προβληθεί στην τηλεόραση για το πιστό του κοινό.

Όλες οι αγαπημένες μας διάσημες παρευρέθηκαν τον προηγούμενο μήνα στο λαμπερό γεγονός, έτσι το υλικό που συγκεντρώθηκε είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό. Μέσα στις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, πολλές φρόντισαν να δημοσιεύσουν στα προφίλ τους και φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους για να δώσουν μία γεύση στους followers τους σχετικά με το τι έχουν να περιμένουν.

tamtamadwalk2020

Όσο για την Τάμτα, ξέρεις ότι το στυλ της είναι πολύ ιδιαίτερο και κάθε της look θα συζητηθεί. Η τραγουδίστρια δεν μπαίνει σε καλούπια, κάνει τολμηρές επιλογές και αυτό έχει συχνά ως συνέπεια να διχάσει το κοινό. Στο MadWalk 2020, συγκεκριμένα, βρήκε το βήμα για να παρουσιάσει το «Hold On» φορώντας μία γοητευτική και στυλάτη δημιουργία του ταλαντούχου σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου. Το επιβλητικό ρούχο έντυσε υπέροχα το δυναμικό και αιθέριο performance της Τάμτα.

Δες επίσης: Το 2021 είναι η χρονιά του πιο ρομαντικού φορέματος των 1840s