Η Ελένη Φουρέιρα είναι η αδιαφιλονίκητη γητεύτρα του MadWalk 2020

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η αδιαφιλονίκητη γητεύτρα του MadWalk 2020

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί με μία καταπληκτική δημιουργία από Celia Kritharioti.

Κάθε χρόνο από το 2011, το MAD TV διοργανώνει το MadWalk, ένα ετήσιο σόου μόδας που διεκπεραιώνεται υπό τη μουσική των πιο γνωστών καλλιτεχνών της εγχώριας μουσικής σκηνής. Στο stage της διοργάνωσης έχουμε δει ανά διαστήματα να περπατούν celebrities με δημιουργίες που ξεπερνάνε κάθε φαντασία με τα ιδιαίτερα cuts, τα ευφάνταστα prints και τα πολυτελή υλικά των εμπνευστών τους.

Το 2020, ωστόσο, τα πράγματα ήρθαν αρκετά διαφορετικά από ό,τι περίμενε κανείς. Λόγω της πανδημίας, αναβλήθηκε σχεδόν κάθε είδους διοργάνωση που περιλάμβανε μεγάλη συγκέντρωση κόσμου. Το 10ο Madwalk αρχικά ακυρώθηκε, αλλά έπειτα αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά στις 22 Δεκεμβρίου, απλώς χωρίς την παρουσία κοινού. Την παρουσίασή του ανέλαβε η αγαπημένη κριτής του Greece’s Next Top Model, Βίκυ Καγιά, την οποία και θα απολαύσουμε στο λαμπερό σόου αύριο, στις 9 Ιανουαρίου στο Mega Channel.

Ανάμεσα στα διάσημα ονόματα που θα δούμε στη μικρή οθόνη θα είναι φυσικά και η Ελένη Φουρέιρα που τιμάει το γεγονός επανειλημμένως. Αυτήν τη χρονιά, η τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή με μία δημιουργία από Celia Kritharioti που θα «κόψει» την ανάσα των θεατών. Όπως θα δεις στη συνέχεια, διαφάνειες, λαμπερές λεπτομέρειες, μέχρι και ένα στέμμα θα κάνουν το κοινό να ανασύρει στο μυαλό του ιέρειες και ιστορικές βασίλισσες.

https://www.instagram.com/p/CJwaciGpAR3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες επίσης: Βρήκαμε το shoe trend που έχουν αγαπήσει οι Ελληνίδες celebrities