Αυτό ίσως είναι το πιο sexy trend του 2021

Sabine Camhi
Αυτό ίσως είναι το πιο sexy trend του 2021

Το micro trend που κατέκτησε το Instagram!

Αυτή η νέα τάση στις μπλούζες, που είδαμε στο feed των πιο διάσημων κοριτσιών, ανάβει φωτιές. Χάρη σε brands όπως το Are You Am I και influencers όπως ο «Άγγελος» της Victoria’s Secret, Shanina Shaik, τα «napkin tops», είναι παντού. Ναι, καλά κατάλαβες. Τα μπλουζάκια που μοιάζουν με πετσετάκια και καλύπτουν μόνο το μπροστινό μέρος, δένοντας με κορδόνια στην πλάτη, ήρθαν για να μείνουν.

Προφανώς, φέτος είναι η χρονιά του «αποκαλυπτικού» ντυσίματος, αφού έχουμε δει και άλλα παρόμοια trends όπως τα σουτιέν g-string να απογειώνονται. Αυτό το στυλ, μας θυμίζει τα «scarf tops» από τη μόδα της δεκαετίας του '90 τα οποία ήταν τετράγωνα μεταξωτά μαντήλια διπλωμένα σε τριγωνάκι και δεμένα πίσω στην πλάτη. Το scarf top ήταν μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα trends του περσινού καλοκαιριού, αφού το είδαμε φορεμένο πάνω από αέρινες παντελόνες, ψηλόμεσα τζιν και βερμούδες.

Όμως, τα «scarf tops» είναι ακόμα πιο risky. Αυτή η μπλούζα φανερώνει όλη την πλάτη και αφήνει το στήθος να φαίνεται από το πλάι. Πολλές influencers και fashionistas βιάζονται να αποκτήσουν αυτό το κομμάτι σε πιο ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το κρεμ και το γκρι.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα 5 αγαπημένα μας «g-string» tops. Αν δεν φοβάσαι να δείξεις λίγο δέρμα, αυτό μπορεί να είναι το trend για εσένα.

Δες επίσης: Πού μπορείς να βρεις επώνυμα φορέματα στη μισή τιμή;