Μία νέα συλλογή ρούχων είναι σαν να φτιάχτηκε για την οικογένεια Bridgerton

Μία νέα συλλογή ρούχων είναι σαν να φτιάχτηκε για την οικογένεια Bridgerton

Το brand φέρνει τη μοντέρνα εκδοχή της αγαπημένης μας σειράς στο προσκήνιο, χωρίς καν να το έχει προγραμματίσει.

Η σειρά Bridgerton αποτέλεσε το series sensation με το που κυκλοφόρησε λίγο πριν τελειώσει το 2020. Όλος ο κόσμος ενθουσιάστηκε με το cast, τους έρωτες και τις ίντριγκες που η ιστορία έφερε, αλλά -ακόμα περισσότερο- δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του μακριά από τα κοστούμια και την αδιαμφισβήτητα καταπληκτική δουλειά που έκανε η Ellen Mirojnick.

Ένα brand που δραστηριοποιείται στον τομέα της μοντέρνας πολυτέλειας, το Self-Portrait, κυκλοφόρησε τη νέα του συλλογή και είναι σαν αυτή να φτιάχτηκε ειδικά για τους πρωταγωνιστές του Bridgerton. Μάλιστα, μία από τις σταρς της σεριάς, η Phoebe Dynevor, είναι αυτή που φωτογραφίζεται με τα ρούχα για την προώθηση της σειράς.

Όσο περίεργο και να φαίνεται η σειρά και η συλλογή να μην έχουν καμία σχέση, αυτή είναι η πραγματικότητα. Για την ακρίβεια, πρόκειται απλά για μία σύμπτωση που ταίριαξε με τις διαθέσεις του ιδρυτή και creative director του brand, Han Chong.

https://www.instagram.com/p/CLr74lGpMsx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η Dynevor μίλησε στη Βρετανική Vogue σχετικά με τη συμμετοχή της στην εν λόγω συλλογή διευκρινίζοντας όλα τα παραπάνω και δίνοντάς μας και μία πολύ καλή ιδέα σχετικά με το σχεδιαστικό ταλέντο του δημιουργού.

«Είναι αστείο, πιστεύω ότι είναι εντελώς συμπτωματικό που υπάρχει αυτή η απίστευτη έγνοια σχετικά με το τι φόρεσα στο Bridgerton και στις συλλογές του Han Chong, κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς σχεδίασε τη συλλογή πριν βγει η σειρά», είπε η Dynevor.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες ομοιότητες (με το Bridgerton) στην πιο απαλή χρωματική παλέτα και στη διάθεση μερικών από των πιο λεπτεπίλεπτων δαντελένιων σχεδίων του. Αλλά πέρα από αυτό, νιώθω σαν το Self-Portrait να έχει πραγματικά εστιάσει σε έναν πολύ πιο μοντέρνο και πραγματικό τρόπο ένδυσης»

«Πιστεύω ότι πρόκειται να δούμε λίγο απ’ όλα μετά την πανδημία. Η ιδέα του να ντυθείς για μία περίσταση είναι μία παράλληλος του Bridgerton που μπορεί να δούμε»

«Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ανυπομονώ για την ημέρα που θα μπορώ να ξαναντυθώ για να φύγω ξανά από το σπίτι. Είτε αυτό θα είναι με μία λιλά πλεκτό κοστούμι με φούστα του Self-Portrait με το οποίο έχω εμμονή, είτε με κάτι πιο επίσημο. Πιστεύω ότι όλοι ανυπομονούμε να έχουμε ξανά έναν λόγο να ντυθούμε!»

Δες φωτογραφίες της συλλογής στην παρακάτω gallery.

Photo credits: mrselfportrait

Διάβασε επίσης: Εσύ μπορεί να πίστευες ότι ξεμπερδέψαμε από αυτά τα παπούτσια, οι σχεδιαστές όμως έχουν άλλη άποψη