Aυτό το στυλ στα παντελόνια επιστρέφει μετά από 20 χρόνια και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτό το στυλ στα παντελόνια επιστρέφει μετά από 20 χρόνια και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε

Αν θυμάσαι τα «yoga pants» είσαι σίγουρα πάνω από 30 και είσαι και πολύ φίλη μας!

Εκεί κάπου στα μισά της δεκαετίας του 1990, παρακολουθώντας τη Νatalie Imbruglia να τραγουδάει το «Torn» στο MTV και ενώ ταυτόχρονα ετοιμαζόσουν να πας και στο σχολείο, θυμάσαι πως ένα από τα πιο μεγάλα στυλιστικά διλήμματα που μπορεί να αντιμετώπιζες ήταν: jean ή κολάν-καμπάνα (aka yoga pants); Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια που έχει να σε απασχολήσει κάτι αντίστοιχο καθώς τα δεύτερα στυλ αθλητικών ρούχων, κρύφτηκαν κάπου στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και στη θέση τους ξεκινήσαμε να βλέπουμε leggings, biker shorts, harem pants και old school αθλητικές φόρμες με ασορτί φούτερ από πάνω.

Aυτό δεν το λες και απαραίτητα κακό γιατί, πώς να το κάνουμε, αυτό το υβρίδιο κολάν και flare pants μπορεί να ήταν κολακευτικό για τη σιλουέτα καθώς κολάκευε τον σωματότυπο «αχλάδι», έδειχνε τα πόδια πιο λεπτά και τη λεκάνη εναρμονισμένη με το υπόλοιπο σώμα, αλλά δεν ήταν και ό,τι πιο κομψό έχουμε φορέσει. Παρόλα αυτά μία από τις πιο γνωστές Instagrammers και εκπρόσωπος της γενιάς Ζ, η Emma Chamberlain, δήλωσε στο Refinery29 πως «αυτά τα παντελόνια είναι και πάλι hot πολύ απλά γιατί μας βολεύουν! Τα συνδυάζουμε με ένα crop top και ένα ζευγάρι chunky αθλητικά και έχουμε ένα look εμπνευσμένο από τα 90s που ξεχωρίζει».

Αν το βλέπει η νέα γενιά ποιες είμαστε εμείς που θα την κρίνουμε. Το αντίθετο. Γι’ αυτό ακριβώς προτείνουμε στην παρακάτω gallery μερικά αντίστοιχα yoga pants για να υιοθετήσει την τάση όποια ενδιαφέρεται να είναι «μέσα στα πράγματα», όποια της φαίνονται εξαιρετικά βολικά ή όποια απλά νοσταλγεί την εφηβεία της. Μετά το tie-dye trend και τις Doc Martens, μία ακόμα τάση που μας θυμίζει τα χρόνια του Γυμνασίου, φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει!
Δες επίσης: Έξι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις φούστες αυτήν την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/CG0tbCHFUh-