Έξι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις φούστες αυτήν την άνοιξη

Έξι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις φούστες αυτήν την άνοιξη

Δες πρώτη τι θα φορεθεί περισσότερο αυτή τη σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως ο πολύμηνος εγκλεισμός στο σπίτι περιορίσε δραματικά τις ενδυματολογικές μας επιλογές. Αρκετά από τα ρούχα μας έμειναν αφόρετα τις προηγούμενες σεζόν αφού σε καθημερινή βάση επιλέγουμε άνετα σετ, κολάν και φόρμες. Αυτό είναι απολύτως λογικό αφού περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας πλέον εντός της οικίας και σε βόλτες στην φύση.

Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα της φετινής Άνοιξης με αποτέλεσμα κάθε μέρα να είναι ολοένα και πιο ηλιόλουστη. Με λίγα λόγια, ήρθε η στιγμή να προσθέσουμε χρώμα, στυλ και αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα και τα καθημερινά μας looks.

Οι φούστες είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα items του ωραίου φύλου εδώ και πολλά χρόνια. Φοριούνται όλο τον χρόνο με τη βοήθεια ενός καλσόν ωστόσο χαιρόμαστε να τις επιλέγουμε ξανά και ξανά τους πιο ζεστούς μήνες του έτους. Όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα, οι τάσεις της μόδας ανανεώνονται φέρνοντας καινούργια trends στο προσκήνιο. Την ίδια ώρα οι κλασικές επιλογές (denim, mini και maxi φούστες) παραμένουν in και με τους κατάλληλους πάντα συνδυασμούς, μπορούν να συνθέσουν υπέροχα σύνολα. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα τις 6 τάσεις στις φούστες, που θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο αυτή την περίοδο.

Δες επίσης: Critics’ Choice Awards 2021: Οι πιο καλοντυμένες της χθεσινής βραδιάς

https://www.instagram.com/p/CEYvZq1pMgy
https://www.instagram.com/p/CLzRpWWBGEW

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τα skirt trends στα οποία πρέπει να επενδύσεις το προσεχές διάστημα.

Πηγή κεντρικής: @doses_of_style