Η στυλίστρια της Margot Robbie δημιούργησε ένα κανάλι ιδανικό για λάτρεις της μόδας

Η στυλίστρια της Margot Robbie δημιούργησε ένα κανάλι ιδανικό για λάτρεις της μόδας

Εκεί θα μας δείχνει όλα όσα προηγούνται των εκλεκτικών, λαμπερών εμφανίσεων των celebrities που βλέπουμε και θαυμάζουμε.

Ο χώρος της μόδας περιλαμβάνει πολλά στάδια μέχρι να φτάσει το τελικό αποτέλεσμα στον πελάτη. Αυτό που συνήθως βλέπει το κοινό είναι ένα όμορφο, εξαιρετικά εντυπωσιακό δημιούργημα -είτε είναι ρούχο είτε ένα μεγάλο, λαμπερό γεγονός-, αλλά αυτό συχνά παρουσιάζεται απαγκιστρωμένο από όλες τις διαδικασίες που προηγήθηκαν για να φτάσει εκεί. Ίσως παλιά επικρατούσε η άποψη ότι αυτό δεν είναι κάτι που αφορά ή που ενδιαφέρει τον κόσμο. Όμως, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αποτελεί μία εικασία.

Ο κόσμος σήμερα θέλει να ξέρει τι συμβαίνει. Η όλη διαδικασία της δημιουργίας έχει το δικό της ενδιαφέρον. Αποπνέει συναίσθημα, δείχνει τη διάθεση και την αγάπη του designer και του team και βάζει τους αποδέκτες περισσότερο μέσα στο κλίμα. Γιατί, ναι, είναι υπέροχο να βλέπεις το φόρεμα της Margot Robbie στα βραβεία Όσκαρ ή το look της Selena Gomez στο νέο της βίντεο κλιπ, αλλά το θέμα είναι όλα όσα βρίσκονται πίσω από αυτήν την τελική, υπέρλαμπρη εικόνα.




Η στυλίστρια των παραπάνω διάσημων κοριτσιών και πολλών περισσότερων, όπως η Dakota Johnson και η Rachel Weisz, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube που να τα περιλαμβάνει όλα αυτά και να δώσει σε κάθε fashion lover όλο το background info που χρειάζεται.

Ήδη στο κανάλι της έχουν αναρτηθεί δύο βίντεο, ένα πιο εισαγωγικό σχετικά με αυτά που θα καταπιαστεί η Young στη συνέχεια και ένα με τις couture εμφανίσεις της Gomez για το Ισπανικό της άλμπουμ «Revelación». Εμφανίζεται μέχρι και ο σχεδιαστής Giambattista Valli για να μιλήσει σχετικά με το σχέδιο που φόρεσε η τραγουδίστρια και την έμπνευσή του.




Photo credits: Instagram

Δες επίσης: Το κλασικό παγούρι μετατρέπεται φέτος στο πιο υπέροχο statement αξεσουάρ