Μία limited συλλογή από leggings και tops θα αναβαθμίσει στυλιστικά την ώρα της γυμναστικής σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μία limited συλλογή από leggings και tops θα αναβαθμίσει στυλιστικά την ώρα της γυμναστικής σου

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μέσα από το νέο της healthy project, www.thehealthyplan.gr, παρουσιάζει τα πιο κομψά ρούχα για workout που θα δεις τη φετινή άνοιξη.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου δεν είναι μόνο η gym guru της καρδιάς μας αλλά και η founder του νέου healthy project, www.thehealthyplan.gr. Με μία σύντομη περιήγηση στη σελίδα βλέπουμε πως εκεί μπορούμε να βρούμε από εξατομικευμένες διατροφές και προγράμματα γυμναστικής μέχρι και μοναδικά leggings and tops για τα workouts αλλά και τις βόλτες μας. Μία περιορισμένη συλλογή από κολάν γυμναστικής σε μονόχρωμα σχέδια (μαύρο, κεραμιδί, πορτοκαλί και άλλα) και σε ευφάνταστα animal printed και abstract blue μοτίβα, έρχεται να κάνει τη στιγμή που κάνουμε pilates, yoga και διαλειμματική άσκηση, πραγματικό catwalk.

https://www.instagram.com/p/CMRFPpaFujc

Μαζί με τα leggings που αγκαλιάζουν το σώμα και δείχνουν πιο σμιλεμένους και πιο «ανορθωμένους» τους γλουτούς, έρχονται και τα αντίστοιχα αθλητικά bustier για πλήρη στήριξη του στήθους την ώρα που γυμναζόμαστε. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery όλα τα σχέδια είναι τόσο στυλάτα που αν είσαι οπαδός του athleisure στυλ, συνδυάζεις το workout look σου με ένα denim jacket από πάνω ή φοράς μόνο το κολάν σου με το αγαπημένο σου λευκό πουκάμισο ή ένα ανδρικό T-Shirt δεμένο πάνω από τη μέση και βγαίνεις άνετα να κάνεις τη βόλτα σου άνευ γυμναστική.
Η συλλογή εστιάζει στην άνεση αλλά και το στυλ που θέλεις στην καθημερινότητα σου και το γεγονός του ότι είναι limited μας κάνει ακόμα περισσότερο να θέλουμε να την αποκτήσουμε ολόκληρη… μέχρι να δούμε σε λίγο διάστημα να νέα, μοναδικά σχέδια.

Αυτό το καλοκαίρι η Μαρία Λουίζα Βούρου δεν μας δείχνει μόνο πώς να αποκτήσουμε την πιο fit και υγιή εκδοχή του εαυτού μας, αλλά και την πιο stylish!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια γυαλιά ηλίου για να δεις την άνοιξη με άλλο μάτι