Κομψή με ένα κλασικό, ασπρόμαυρο σύνολο η Camilla Parker Bowles έφτασε στη χώρα μας

Κομψή με ένα κλασικό, ασπρόμαυρο σύνολο η Camilla Parker Bowles έφτασε στη χώρα μας

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, έφτασαν σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα.

espiskepsh karolos

Πριν από δύο περίπου ώρες το πριγκιπικό ζεύγος της Αγγλίας, ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, έφτασαν στην χώρα μας ως επίσημοι προσκεκλημένοι του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την αυριανή επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, υποδέχθηκε τους γαλαζοαίματους καλεσμένους του στο νέο συγκρότημα της Εθνικής Πινακοθήκης, μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Και οι δύο ευδιάθετοι, φορώντας ασορτί μαύρες προστατευτικές μάσκες προσώπου με λευκά prints, φωτογραφήθηκαν δίπλα στον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του λίγο πριν μπουν στον χώρο της Πινακοθήκης. Η Καμίλα φορούσε ένα μαύρο, midi φόρεμα με λευκό γιακά και λευκές μανσέτες, μαύρα γάντια και μία ασορτί mini, top handle bag. To στοιχείο που έκανε πιο ξεχωριστή και στυλάτη την εμφάνισή της, ήταν το cape coat της το οποίο έφτανε μέχρι τη μέση και ήταν σε λευκή απόχρωση δημιουργώντας μία ultra chic αντίθεση με το υπόλοιπο look της.

Το ζευγάρι τελευταία φορά είχε έρθει στη χώρα μας το 2018, ως επίσημοι προσκεκλημένοι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και εκτός από την Αθήνα, στο πλαίσιο εκείνου του ταξιδιού είχαν επισκεφθεί και την Κρήτη. Μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων της Εθνικής Πινακοθήκης το ζευγάρι αναμένεται να συμμετάσχει στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ θα κάτσει στην Αθήνα μόνο για 2 ημέρες, όσο δηλαδή διαρκεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.



Δες επίσης: Τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα φορέματα έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό...