Τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα φορέματα έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό...

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα φορέματα έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό...

Είναι εύκολο να βρεις και εσύ κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου με τα ίδια στοιχεία.

Εάν υπάρχει ένα κομμάτι που δυσκολεύουμε να αντισταθούμε κάθε άνοιξη είναι το floral φόρεμα. Κάθε σεζόν σκεφτόμαστε πόσο αναμενόμενο είναι να φοράς κάτι «λουλουδάτο» την εποχή που «ανθίζει η πλάση» και κάθε φορά ξεπερνάμε αυτήν τη σκέψη με το να φορέσουμε ένα floral φουστάνι και να βγούμε εκεί έξω, στον ανοιξιάτικο ήλιο. Ε, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος γιατί το floral print, στη μεγάλη ή liberty εκδοχή του, είναι και πάλι το μοτίβο της σεζόν και το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν τα πιο εντυπωσιακά, spring dresses της γκαρνταρόμπας μας.

https://www.instagram.com/p/CKjiu5CgHBM

Αν, λοιπόν, ρίξουμε όλες μια ματιά στην ντουλάπα μας θα δούμε πως σίγουρα έχει παραπάνω από ένα φόρεμα γεμάτο με άνθη διαφόρων μεγεθών, σχημάτων και χρωμάτων. Και αυτό ακριβώς το αισιόδοξο και κομψό μοτίβο έχουμε τοποθετήσει σε περίοπτη θέση, μπροστά μπροστά στην γκαρνταρόμπα μας για να είναι εύκολα προσβάσιμο την επόμενη φορά που θα θέλουμε να βγούμε από το σπίτι φορώντας κάτι πραγματικά chic και επίκαιρο.

Άλλο ένα κοινό που έχουν -για φέτος τουλάχιστον- τα περισσότερα floral φορέματα της αγοράς είναι πως είναι maxi ή midi. Λίγο η πανδημία που μαζί της έφερε μία ροπή προς τα πιο άνετα ρούχα λίγο η ρομαντική φύση του συγκεκριμένου κομματιού που δεν αποτυπώνεται το ίδιο καλά σε mini κομμάτια, τα λουλουδάτα φορέματα που θα φορέσεις φέτος δεν είναι μόνο chic αλλά σταματούν και κάτω από το γόνατο. Στην παρακάτω gallery θα διαβάσεις και μερικά tips για να τα φορέσεις πιο σωστά. Καλή -και ανθισμένη- επιτυχία!
Δες επίσης: Η basket bag έρχεται φέτος για να μείνει και να απογειώσει τις εμφανίσεις μας