Επτά τρόποι που οι αγαπημένες μας influencers υιοθέτησαν τα top trends της άνοιξης

Sabine Camhi
Επτά τρόποι που οι αγαπημένες μας influencers υιοθέτησαν τα top trends της άνοιξης

Η νέες viral εμμονές των κοριτσιών της μόδας!

Βλέποντας το πώς οι τάσεις που κυριάρχησαν στις πασαρέλες θα «περάσουν» στην πραγματική ζωή είναι πάντα συναρπαστικό. Στην αρχή κάθε σεζόν, μοιραζόμαστε μαζί σου τις γνώσεις μας σχετικά με το ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις των επόμενων έξι μηνών, αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως οι τάσεις θα «τρέξουν» και στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Το ροζ για παράδειγμα ήταν το χρώμα που επικράτησε στις ανοιξιάτικες συλλογές, με μοντέλα να φοράνε την απόχρωση από πάνω μέχρι κάτω. Τώρα, μπορεί να μην φορέσουμε αυτό το χρώμα με τόσο ενθουσιασμό, αλλά μπορεί να επιλέξουμε να αξιοποιήσουμε την αισθητική του μέσω ενός φορέματος ή ενός αξεσουάρ.

Παρακάτω, λοιπόν, θα ανακαλύψεις πώς κάποιες από τις αγαπημένες μας influencers ερμηνεύουν τις κορυφαίες τάσεις της άνοιξης. Από τις δεκάδες τάσεις που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, επτά φαίνεται να ήταν πιο επιτυχημένες σύμφωνα με τα κορίτσια της μόδας. Πήγαινε στην gallery παρακάτω για να δεις πώς οι influencers υιοθέτησαν αυτά τα επτά ανοιξιάτικα trends.

Δες επίσης: Αυτό είναι το «It» αξεσουάρ για το φθινόπωρο και εμείς στο παρουσιάζουμε από τώρα