Οι τσάντες από αυτό το «καλοκαιρινό» υλικό είναι must για φέτος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οι τσάντες από αυτό το «καλοκαιρινό» υλικό είναι must για φέτος

Kαι αποτελούν, ταυτόχρονα, και το καλύτερο δώρο για το Πάσχα.

kitrini tsanta

Μπορεί μία τσάντα από πετσέτα -σε κομψό top handle σχέδιο ή κλασικό και πρακτικό σακίδιο πλάτης- να γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ για φέτος το καλοκαίρι, όχι μόνο στις διακοπές αλλά και στην πόλη; Φυσικά μπορεί! Αρκεί να έχει μοντέρνο design, fashionable χρώματα όπως είναι το χακί, το magenta, το πετρό και το κίτρινο και χώρους ικανούς να χωρέσουν όλα σου τα πράγματα άλλα όχι υπερβολικά μεγάλος ώστε να φαίνεται περίεργο να την κουβαλάς στο αστικό περιβάλλον.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα βρήκαμε συγκεντρωμένα στη νέα συλλογή «Sun of a Beach» που μόλις κυκλοφόρησε και αποτελεί το ιδανικό δώρο στην κολλητή, στη μητέρα, στην αδερφή, ακόμα και στη συνάδελφό σου, για το φετινό Πάσχα. Η ανανεωμένη και πολύχρωμη συλλογή του ελληνικού brand που είναι συνώνυμο με το καλοκαίρι και τις ξέγνοιαστες μέρες τους, φέτος δεν περιλαμβάνει μόνο πετσέτες αλλά και άλλα It αξεσουάρ, όπως τις τσάντες που ήδη ξεχωρίσαμε.

https://www.instagram.com/p/CNm4c8PrkZE

Η νέα συλλογή «Sun of a Beach» μας ταξιδεύει σε αγαπημένα μέρη σε όλη την Ελλάδα, στο Ελαφονήσι στην Κρήτη, στην Ύδρα, στην Τήνο αλλά και σε μακρινούς τροπικούς προορισμούς, όπως η κοσμοπολίτικη Formentera, η Χαβάη, η Κούβα και το Los Angeles! Ο κορμός της συλλογής είναι φυσικά οι signature πλέον «Sun of a Beach» πετσέτες θαλάσσης και αυτήν πλαισιώνουν μία σειρά από διάφορα lifestyle καλοκαιρινά προιόντα, όπως αδιάβροχα pouches, apparel, μαγιο και φυσικά οι must have τσάντες της σεζόν. Διάλεξε από την παρακάτω gallery ποιο summer item ταιριάζει στο στυλ σου και κάν’ το δικό σου αυτό το Πάσχα… ή κάν΄το δώρο αν σκέφτεσαι αλτρουιστικά ακόμα και στη μόδα.
Δες επίσης: Screen Style: Eντυπωσιακά βραχιόλια που θα σε κάνουν να κουνάς συνέχεια τα χέρια σου στο Zoom call