Τα τελευταία 10 χρόνια ένα ελληνικό brand κάνει τον vintage ρομαντισμό τρόπο ζωής

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα τελευταία 10 χρόνια ένα ελληνικό brand κάνει τον vintage ρομαντισμό τρόπο ζωής

Η «Madame Shoushou», το label της Eλίνας Κορδαλής, είναι πολλά περισσότερα από κομψούς φιόγκους και περίτεχνα βολάν, είναι η απόδειξη πως η μόδα μπορεί να είναι ο πιο όμορφος τρόπος να εκφράσουμε την αγάπη και την τρυφερότητά μας.

9

Μια μικρή αναδρομή: Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011. Τα πρώτα Μadame Shoushou μαγιό, άρχισαν να εμφανίζονται στις παραλίες, με τους χαρακτηριστικούς φιόγκους που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η αρχή είχε γίνει και πολύ γρήγορα οι νέες συλλογές κατακτούσαν καινούριες ντουλάπες, συρτάρια, πόλεις, νομούς και χώρες.
Φορέματα, jumpsuits, λουλούδια, ρίγες, ανοιχτές πλάτες, πουά, παλτό, φούστες, ακόμη πιο ξεχωριστά μαγιό, αμέτρητα καινούρια σχέδια με vintage διάθεση, γεμίζουν τις στιγμές με χρώμα και εκφράζουν τη ρομαντική μας πλευρά από τότε ως σήμερα.

«Τιμώντας αυτή την πορεία που διανύσαμε μαζί, πραγματοποιήθηκε η επετειακή φωτογράφιση Μadame Shoushou με τους ανθρώπους που έπαιξαν το δικό τους ρόλο σε αυτό το μαγικό ταξίδι. Για να γιορτάσουμε αυτά τα γενέθλιά μας δημιουργούμε μια νέα επετειακή συλλογή και φέρνουμε πίσω τα αγαπημένα best-sellers που φορέθηκαν ξανά και ξανά. Μαζί με αυτή τη συλλογή, ετοιμάσαμε και τη “Madame Shoushou: the white collection", μια σειρά από λευκά φορέματα καθώς και την παιδική σειρά "petite shoushou"», μας εξήγησε η Creative Director και Owner του brand, Ελίνα Κορδαλή.

https://www.instagram.com/p/COw3B9KBo2-
3

Παράλληλα, δημιουργήθηκε και μια νέα επετειακή σειρά, που αποτελείται από δέκα διαφορετικές συνέργειες, κάθε μία αφιερωμένη σε ένα από τα δέκα χρόνια του brand. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτών των γενεθλίων, επιστρέφουν για μία και μόνη φορά τα μαγιό lollipop, ένα από τα πιο διάσημα σχέδια της εταιρείας που αγαπήθηκε από γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, κυκλοφορεί και το νέο συλλεκτικό Μadame Shoushou άρωμα «Les emotifs anonymes» αλλά και ένα αρωματικό κερί, που έρχεται να απογειώσει τις αισθήσεις. Επίσης το brand συνεργάζεται με τον ιταλικό οίκο παπουτσιών Anniel, διανθίζοντας την συλλογή αυτή με επετειακά παπούτσια. Η αισθητική και η αριστοτεχνία ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στην gallery. H Μadame Shoushou δημιούργησε για το φετινό καλοκαίρι και σανδάλια μαζι με τον ελληνικό οίκο παπουτσιών Vallia Gabriel. Τέλος, τους επετειακούς εορτασμούς συμπληρώνει η συνεργασία με το ελληνικό brand Ala D Astra, όπου μαζί έφτιαξαν ένα μοναδικό yoga mat στρώμα με χαρακτηριστικής αισθητικής shoushou pattern!

Aυτά τα «γενέθλια» έχουν το εξής παράδοξο, δεν περιμένουν να δεχτούν δώρα αλλά «σκορπίζουν» στις γυναίκες που αγάπησαν δέκα χρόνια ένα από τα πιο διάσημα ελληνικά brands. Ας τους ευχηθούμε να τα εκατοστίσουν και το εννοούμε απόλυτα γιατί λίγος εκλεπτυσμένος ρομαντισμός και μερική υψηλή αισθητική... πάντα θα κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη! Με φιόγκους ή χωρίς.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 20 bikinis για να κάνεις τις βουτιές σου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος