Φιλαράκια: H Cindy Crawford φόρεσε ΑΥΤΟ το παντελόνι του Ross Geller!

Sabine Camhi
Φιλαράκια: H Cindy Crawford φόρεσε ΑΥΤΟ το παντελόνι του Ross Geller!

Τσουνάμι νοσταλγίας για την πρεμιέρα του Reunion χθες!

Μία από τις πιο αξέχαστες σκηνές στα «Φιλαράκια» ήταν όταν ο Ross Geller (τον οποίο υποδύθηκε ο David Schwimmer) προσπάθησε να ξαναβάλει, χωρίς επιτυχία, το στενό του δερμάτινο παντελόνι στο μπάνιο της κοπέλας που είχε βγει για ραντεβού.

Το επεισόδιο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999 και το θυμόμαστε ακόμα και μετά από 22 χρόνια. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Friends: The Reunion, η supermodel Cindy Crawford φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι – το ίδιο ακριβώς ζευγάρι που φόρεσε ο Schwimmer στην 5η σεζόν.



Η Erica Cloud, η επικεφαλής στυλίστρια για το επεισόδιο reunion, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το σύνολο της Crawford.

«Είναι ακριβώς το ίδιο Agnès B. παντελόνι που φόρεσε ο Ross και της ταιριάζουν τέλεια! Κανένας άλλος δεν τα έχει φορέσει εκτός από αυτά τα δύο είδωλα» είπε η Cloud. Σύμφωνα με την Cloud, η supermodel «ήθελε να κρατήσει τη βρεφική πούδρα και τη λοσιόν στην πασαρέλα» ως αναφορά στο επεισόδιο, «αλλά τελικά η παραγωγή αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει αντικείμενα του σκηνικού».

Η Crawford ολοκλήρωσε το outfit της με ένα ζευγάρι αρβύλες και ένα μεταξωτό γκρι πουκάμισο, ολόιδιο με αυτό που φόρεσε ο Schwimmer στο αρχικό επεισόδιο. Εάν θέλεις να θυμηθείς την εικονική σκηνή με το δερμάτινο παντελόνι, δες το clip παρακάτω.



Άλλες αναπαραγωγές συνόλων περιλαμβάνουν την Cara Delevingne να φοράει το ροζ, φουσκωτό, φόρεμα παράνυμφου που φόρεσε η χαρακτήρας της Aniston στο γάμο του Barry και της Mindy στη 2η σεζόν, και την Lady Gaga να φοράει ένα εμπνευσμένο από την Phoebe Buffay φόρεμα-ζακέτα του brand, Colin LoCascio. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Smelly Cat» με τη Lisa Kudrow.

Το Friends reunion γυρίστηκε στα ίδια σκηνικά, και σηματοδότησε μόνο τη δεύτερη φορά που τα έξι μέλη του cast – ο Schwimmer, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc και ο Matthew Perry - βρέθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο πλατό, μετά το φινάλε της σειράς το 2004. Το προ-μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο είναι διαθέσιμο στην streaming πλατφόρμα της HBO Max.

Μάθε πότε μπορείς να δεις το reunion της σειράς στην ελληνική τηλεόραση κάνοντα κλικ εδώ.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις μερικές φωτογραφίες από τους καλεσμένους στο Friends: The Reunion.

Δες επίσης: Αυτό το καλοκαίρι αναβάθμισε το στυλ σου στην παραλία με ένα ρετρό floral μαγιό