Οι αδερφές Olsen ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα παπούτσια Toms

Οι αδερφές Olsen ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα παπούτσια Toms

Τα δημοφιλή παπούτσια με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα πρόκειται να προσθέσουν δύο νέες εξαιρετικά διάσημες σχεδιάστριες στο δυναμικό τους.

toms-shoes-the-row-1

Όταν ο ιδρυτής της εταιρείας Toms, Blake Mycoskie, ίδρυε το 2006 τη μη-κερδοσκοπική εταιρεία του, το κάθε ζευγάρι παπουτσιών της οποίας προσφέρει βοήθεια μετά τη πώλησή του σε κάποιο άτομο του Τρίτου Κόσμου που την έχει ανάγκη, σίγουρα δεν πίστευε πως κάποια στιγμή το έργο του θα γινόταν τόσο δημοφιλές που διάσημοι σταρ του Hollywood θα έκαναν ουρά για να αγοράσουν ένα ζευγάρι.Πόσο μάλλον ότι ένα από τα πιο διάσημα δίδυμα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) celebrities θα γινόταν μια μέρα μέλος της σχεδιαστικής ομάδας του.

Κι όμως, χτες ανακοινώθηκε πως η σειρά ρούχων των διάσημων διδύμων Mary-Kate και Ashley Olsen, The Row, συνεργάστηκε με τη φιλανθρωπική εταιρεία παπουτσιών για τη δημιουργία τριών νέων, και σίγουρα πολύ στυλάτων, μοντέλων.

Τα μοντέλα αυτά, τα οποία είναι φτιαγμένα από πολυτελή υλικά όπως ιταλικό βαμβάκι και κασμίρ, είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας toms.com, προς 140 και 150 δολάρια –στη σχεδόν τριπλάσια τιμή δηλαδή από ένα κοινό ζευγάρι Toms.



Τα παπούτσια των αδερφών Olsen φυσικά και συμβαδίζουν με τον σκοπό της εταιρείας, έτσι για κάθε ζευγάρι που θα πουλιέται, ένα ακόμα θα στέλνεται σε ένα παιδί του Τρίτου Κόσμου.

«Πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό το να ενημερώσουμε τον κόσμο για την αποστολή One for One της Toms», είπε η Ashley σε μια της συνέντευξη. «Η δωρεά είναι άμεση. Το ότι μας δώθηκε η ευκαιρία να γίνουμε κομμάτι σε κάτι τόσο ουσιώδες, έχει κάνει τη συνεργασία μας με την Toms ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός για όλους όσους δουλεύουν στη The Row».