Palermo- Huebl: Επέτειος για το πιο ωραίο ζευγάρι influencers της μόδας! 14 χρόνια μαζί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Palermo- Huebl: Επέτειος για το πιο ωραίο ζευγάρι influencers της μόδας! 14 χρόνια μαζί

Το αγαπημένο ζευγάρι γιορτάζει 7 χρόνια έγγαμου βίου και 14 χρόνια κοινής πορείας.

Η 35χρονη fashion influencer Olivia Palermo και το 44χρονο μοντέλο Johannes Huebl είναι ένα από τα διάσημα ζευγάρια που είτε το θέλεις είτε όχι θα σου τραβήξει την προσοχή. Απόλυτα ταιριαστοί και κομψοί, αποτελούν #couplegoals από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκαν μαζί.

Η επέτειος και το τρυφερό post

https://www.instagram.com/p/CQq1kg6rscr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζεύγος είναι στα καλύτερά του αφού γιόρτασε την 7η επέτειο του γάμου τους ενώ μετρά σήμερα 14 χρόνια κοινής πορείας. Η Olivia αποφάσισε να ευχηθεί στον σύζυγό της για την ξεχωριστή αυτή ημέρα με ένα γλυκό post στο Instagram. Λίγο αργότερα ακολούθησε το post αγάπης του Huebl προς την όμορφη σύζυγό του.

Η Olivia Palermo βρήκε την πιο απαλή εναλλακτική της προστατευτικής μάσκας

https://www.instagram.com/p/CQqXdwJBQ8T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γάμος με τον Johannes Huebl

palermo nyfi

Στις 29 Ιουνίου 2014 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έπειτα από 6 χρόνια σχέσης, σε μια εντελώς σεμνή και μικρή τελετή, ανάμεσα σε λίγους φίλους και συγγενείς. Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους έκαναν το γύρο του διαδικτύου και αν υπάρχει κάτι στο οποίο έδωσαν έμφαση όλες οι fashionistas αυτό είναι το νυφικό της.

Η Olivia Palermo θέλησε να κάνει τη διαφορά γι'αυτό επέλεξε ένα νυφικό-φόρεμα 3 κομματιών, το οποίο δημιούργησε αποκλειστικά για αυτήν η Carolina Herrera. H εμφάνιση αποτελούνταν από ένα κασμιρένιο πουλοβεράκι σε κρεμ χρώμα στολισμένο με φτερά στρουθοκαμήλου και λευκό σορτς το οποίο κάλυπτε μια υπέροχη, φουσκωτή φούστα από τούλι, με φλοράλ λεπτομέρειες.

palermo nyfi2

Όσον αφορά τα νυφικά παούτσια της, εννοείται πως ήταν άκρως ιδιαίτερα. Η όμροφυ νύφη επέλεξε ένα ζευγάρι Manolo Blahniks σε cobalt blue χρώμα, τα οποία στόλιζαν διαμαντένιες, τετράγωνες αγκράφες στις μύτες. Αν το συγκεκριμένο σχέδιο σου είναι γνώριμο, αυτό είναι γιατί πρόκειται για το ακριβώς ίδιο ζευγάρι με το οποίο παντρεύτηκε τον «Big» η Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), στην πρώτη ταινία Sex & The City.



Πηγή κεντρικής: @oliviapalermoweb

Olivia Palermo: 7 street style εμφανίσεις της για το brunch με τις φίλες σου



Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες του πιο όμορφου ζεύγους στο χώρο της μόδας.