Τα 10 πιο δημοφιλή brands και προϊόντα το 2ο τρίμηνο του 2021

Sabine Camhi
Τα 10 πιο δημοφιλή brands και προϊόντα το 2ο τρίμηνο του 2021

Δες τι αγόρασαν οι περισσότεροι το περασμένο τρίμηνο.

Αν θέλεις να μάθεις ποια είναι τα κορυφαία brands και κομμάτια στην αγορά αυτή τη στιγμή, το Lyst, η μηχανή αναζήτησης που ασχολείται με τη μόδα, έχει τις απαντήσεις για εσένα. Την Τρίτη, επισήμανε στην ανάλυσή του πώς οι καταναλωτικές τάσεις εξελίχθηκαν τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2021. Αυτή η τριμηνιαία λίστα κατατάσσει τα «πιο hot brands και προϊόντα» με βάση τη συμπεριφορά των αγοραστών, τα δεδομένα αναζήτησης της Google και τις αναφορές στα κοινωνικά μέσα.



«Η πανδημία δεν έχει τελειώσει, αλλά οι καταναλωτές είχαν μια πολύ διαφορετική στάση το δεύτερο τρίμηνο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2020», λέει η αναφορά. «Οι αναζητήσεις για φορέματα αυξήθηκαν 371%, για γυαλιά ηλίου 198% και για μαγιό 192%», λέει η αναφορά. Σε βασικές αγορές, η άρση του lockdown και οι εμβολιασμοί σημείωσαν αύξηση της ζήτησης για πιο κομψά ρούχα, καθώς και για κομμάτια που σχετίζονται με τα ταξίδια και την αναψυχή. Με άλλα λόγια, βλέπουμε να υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για κομμάτια πέρα από τα loungewear ρούχα. Οι αγοραστές θέλουν να βγουν ξανά, να ταξιδέψουν και να κάνουν πάρτι.

Όσον αφορά στην κατάταξη των brands, ο οίκος Gucci είναι για ακόμη μια φορά πρώτος στην λίστα. Το Lyst το εξηγεί αυτό χάρη στην επιτυχία της συνεργασίας του με τον οίκο Balenciaga, την νέα σειρά διακοσμητικών ειδών του και την επιτυχημένη καμπάνια με τον James Corden.

Ο οίκος Gucci αποκαλύπτει την απρόσμενη συνεργασία του με τον Balenciaga


https://www.instagram.com/p/CPyN95Yqr8_

Ο οίκος Dior βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Nike στην τρίτη, ο οίκος Louis Vuitton και Prada στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Επιπλέον, το Lyst πιστεύει πως η αύξηση των εκδηλώσεων (και ως εκ τούτου οι δημόσιες εμφανίσεις των celebrities και influencers) στο δεύτερο τρίμηνο ήταν κινητήρια δύναμη για τα shopping trends.

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να μάθεις ποια ήταν τα πιο trendy κομμάτια για τον μήνα Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.