Η Zendaya αποδεικνύει πως το color blocking δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Sabine Camhi
Η Zendaya αποδεικνύει πως το color blocking δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Η Zendaya έκανε την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας Space Jam.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως η Zendaya κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και να γίνει μια αληθινή fashionista. Προφανώς όμως, ήταν πολλοί αυτοί που τη βοήθησαν να τα καταφέρει.

Ο κύριος υπεύθυνος (εκτός από τον εαυτό της, φυσικά), είναι ο στυλίστας της, ο Law Roach. Ο Roach γνώρισε για πρώτη φορά τη Zendaya όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε σε νεανική σειρά του Disney Channel και χρειαζόταν ένα φόρεμα που θα σηματοδοτούσε τη μετάβασή της στην ενηλικίωση. Η συνεργασία πήγε τόσο καλά που ο ένας βοήθησε να ανεβάσει την καριέρα του άλλου.

zendaya_premiera_lola_bunny9.jpg

Σήμερα, ο Roach ντύνει επίσης μεγάλα ονόματα στον κλάδο της ψυχαγωγίας, όπως την Kerry Washington, τη Céline Dion, την Ariana Grande και την Anya Taylor-Joy. Θεωρείται, μάλιστα, ένας από τους πιο επιτυχημένους στυλίστες αυτής της γενιάς.



Η Zendaya, λοιπόν, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Space Jam: A New Legacy. Συγκεκριμένα, ντύθηκε όπως η Lola Bunny (ο έρωτας του Bugs Bunny), την οποία υποδύεται στη νέα ταινία, με ένα colorblocked τζάκετ και shorts από τον οίκο Moschino, τα οποία συνδύασε με λευκά τακούνια. Με αυτήν την εμφάνιση, η Zendaya τόνισε πως η ιδέα του color blocking είναι ένα συναρπαστικό style trick που πρέπει να υιοθετήσουμε όλοι μας φέτος το καλοκαίρι.

7 φορές που η Zendaya απέτισε φόρο τιμής σε style icons στο κόκκινο χαλί



Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η Zendaya και ο στυλίστας της επέλεξαν έντονα χρώματα για το κόκκινο χαλί. Συνέχισε παρακάτω για να πάρεις έμπνευση.