House of Gucci: Η ταινία που κάθε fashion lover περιμένει να δει

House of Gucci: Η ταινία που κάθε fashion lover περιμένει να δει

Το εικονικό fashion house έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσα από το ταλέντο των πιο διάσημων ονομάτων του κινηματογράφου.

Τη χρονιά που ο οίκος Gucci γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής του στη βιομηχανία της μόδας, με την επιτυχία του να εμπνέει και να ενισχύει τις επόμενες γενιές, ο κινηματογράφος το γιορτάζει με μία ταινία αφιερωμένη σε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα του οίκου. Το βιβλίο της Sara Gay Forden «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία στηρίχτηκε ο χρόνια καταξιωμένος σκηνοθέτης Ridley Scott για να ανασύρει την ιστορία του εικονικού fashion house.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Maurizio Gucci, γιο του Rodolfo Gucci και εγγονό του Guccio Gucci που ίδρυσε τον οίκο, και τη σύζυγό του Patrizia Reggiani, η οποία καταδικάστηκε το 1998 για τη δολοφονία του που συνέβη τρία χρόνια πριν.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Lady Gaga που ξεχώρισε για την ερμηνεία της στην ταινία «A Star Is Born» και τον καθηλωτικό Adam Driver που συγκίνησε τα πλήθη στο «Marriage Story». Το εκπληκτικό cast συμπληρώνεται από τον Al Pacino ως Aldo Gucci, τον Jared Leto στον ρόλο του Paolo Gucci, τον Jeremy Irons ως Rodolfo Gucci και την Camille Cottin στον ρόλο της Paola Franchi.




Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 ρούχα στις πιο φωτεινές, ανοιξιάτικες αποχρώσεις