Beyoncé: Κυκλοφορεί νέα συλλογή για το brand «Ivy Park» με έμπνευση από το Rodeo

Sabine Camhi
Beyoncé: Κυκλοφορεί νέα συλλογή για το brand «Ivy Park» με έμπνευση από το Rodeo

Country ύφος θα έχει η τελευταία συλλογή Ivy Park της Queen B!

Η Beyoncé λανσάρει μια νέα Ivy Park x Adidas denim συλλογή, η οποία θα είναι και η τελευταία της με τον γίγαντα αθλητικών ειδών.

Η τρίτη συλλογή της Beyoncé δεν ονομάζεται τυχαία «Icy Park»

Από πού εμπνεύστηκε

Στο διαφημιστικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, η Queen B αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες της στο Χιούστον του Τέξας. Σε αυτό το teaser βλέπουμε τον ηθοποιό Glynn Turman με την εγγονή του Melinda Siegel στο ράντσο του στη Νότια Καλιφόρνια.



Σε ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε αργότερα, βλέπουμε την ποπ σταρ, τη μητέρα της, Tina Knowles Lawson, τον ράπερ Tobe Nwigwe, το μοντέλο Paloma Elsesser, την R&B τραγουδίστρια Snoh Aalegra και τον αστέρας της country, Orville Peck.



Η συλλογή, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου, γιορτάζει τους μαύρους καουμπόηδες και καουμπόισσες και τον αντίκτυπό τους στον αμερικανικό δυτικό πολιτισμό.

«Η συλλογή γιορτάζει τη συχνά κρυμμένη ιστορία των μαύρων πρωτοπόρων στον πολιτισμό των cowboys και cowgirls και τη συνεχή επιρροή και τον αντίκτυπό τους στο αμερικανικό Rodeo», αναφέρει η περιγραφή.

Τι θα περιλαμβάνει

Αποτελείται από 58 κομμάτια γυναικείων και unisex ενδυμάτων, πέντε παπούτσια και 13 αξεσουάρ. Αυτά συμπεριλαμβάνουν ένα τζιν κορμάκι, activewear με cow-print, και άλλα κομψά ρούχα εμπνευσμένα από το ρόντεο – είμαστε πολύ ενθουσιασμένες. Όπως και οι προηγούμενες συλλογές του brand Ivy Park, και αυτή θα είναι διαθέσιμη σε μεγέθη από XXXS έως 4XL και θα κοστίζει από $ 25 έως $ 200.