Η τρίτη συλλογή της Beyoncé δεν ονομάζεται τυχαία «Icy Park»

Η τρίτη συλλογή της Beyoncé δεν ονομάζεται τυχαία «Icy Park»

Η σταρ εξελίσσει το athleisure για τη γυναίκα που θέλει να είναι άνετη, αλλά αφοπλιστική.

Η Beyoncé συστήθηκε στο κοινό ως τραγουδίστρια ανανεώνοντας τον αέρα της pop μουσικής και συνδυάζοντας την καθημερινή γυναίκα με το sassiness μίας σταρ. Ποτέ της, όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτό το κομμάτι. Σε πολλές συνεντεύξεις της μπορούσες να καταλάβεις ότι το επιχειρηματικό δαιμόνιο και η οξυδέρκεια δε θα την άφηναν σε ησυχία. Έτσι, το 2016, μετά από συνεργασίες με διάσημα brands, αποφάσισε να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων, Ivy Park, μέσω της εταιρείας της, Parkwood Entertainment.

Στην αρχή, η συλλογή δεν ήταν κατ’ αποκλειστικότητα της τραγουδίστριας. Συνιδρυτής ήταν ο Sir Philip Nigel Ross Green, ενώ η πρώτη συλλογή κυκλοφόρησε σε συνεργασία με το Topshop. Στις 14 Νοεμβρίου του 2018, η εταιρεία της Beyoncé απέκτησε όλη την Ivy Park, αφήνοντας εκτός τον Green, με εκείνον να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και φυλετική κακομεταχείριση.

https://www.instagram.com/p/CKdFuC6FGl_


Έχοντας αφήσει το παρελθόν μακριά, η τρίτη συλλογή της σταρ, Adidas x Ivy Park «Icy Park», ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, έχοντας, μάλιστα, ήδη αρχίσει την προώθησή της. Τα ρούχα αποπνέουν όλη τη δημιουργικότητα του σχεδιαστικού ταλέντου της τραγουδίστριας και μεταφέρουν το κοινό σε ένα αλπικό τοπίο. Neon, μαύρες και χρυσές αποχρώσεις ντύνουν sports bras και bodysuits, επαναφέροντας τη θέληση των προκατόχων τους να εστιάσουν στο athleisure με έναν φανερά πιο glamorous τρόπο.

Μέσα από την Icy Park εγκαινιάζεται και μία νέα εποχή για το μονόγραμμα του brand σε μερικά από ρούχα και τα αξεσουάρ, ενώ άλλα κοσμούνται από ένα ski tag print.

Άλλη μία διαφορά της συγκεκριμένης συλλογής είναι ότι κι άλλα διάσημα ονόματα βρίσκονται να ποζάρουν με τα ρούχα της, όπως η Hailey Bieber, η τραγουδίστρια Kaash Paige, ο ράπερ Gucci Mane και τα μοντέλα Akesha Murray, Kyla Coleman και Shi Gray.

Δες επίσης: Η θετή κόρη της Kamala Harris είναι το επόμενο style icon που πρέπει να γνωρίσεις