5 shoe trends για το 2021 που πρέπει να υιοθετήσεις Τ-Ω-Ρ-Α

Sabine Camhi
5 shoe trends για το 2021 που πρέπει να υιοθετήσεις Τ-Ω-Ρ-Α

Μάθε τα πάντα για την πιο stylish εμφάνιση! Είτε λατρεύεις τα τακούνια, είτε προτιμάς τα άνετα flat παπούτσια, υπάρχει ένα στυλ για όλα τα γούστα.

Αχ παπούτσια, είναι τόσο υπέροχο να τα φοράς ξανά, μετά από μήνες φορώντας μόνο πέδιλα και σαγιονάρες, έτσι δεν είναι; Αυτή τη στιγμή, καθώς ξεκινάμε τη ζωή μας από εκεί που την αφήσαμε, τα outfits μας ζητάνε κάτι παραπάνω από τις παντόφλες. Κάνεις δεν μπορεί αν αμφισβητήσει την δύναμη ενός ωραίου παπουτσιού.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, είναι πολύ σημαντικό να είσαι up to date με τις νέες τάσεις στα παπούτσια. Ειδικά αυτές για φέτος το φθινόπωρο μας έχουν ενθουσιάσει. Είτε λατρεύεις τα τακούνια, είτε προτιμάς τα άνετα flat παπούτσια, υπάρχει ένα στυλ για όλα τα γούστα.

10 cowboy μποτάκια που θα απογειώσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Οι τάσεις στα παπούτσια για το φθινόπωρο 2021

Ευτυχώς για εμάς, οι σχεδιαστές φρόντισαν τα shoe trends για το 2021 να έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Την άνεση. Παρακάτω, δες την λίστα με τα μεγαλύτερα shoe trends που θα δούμε (και θα φορέσουμε) τους επόμενους μήνες.

Trend #1: Μπότες μέχρι το γόνατο
Βάλε στην άκρη της μπότες αστραγάλου σου και δοκίμασε αυτό το στυλ που φτάνει μέχρι το γόνατό σου. Αυτές οι μπότες μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και το πιο «meh» σύνολο, στο πιο μοναδικό.


https://www.instagram.com/p/CTman7csWjb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Trend #2: Μοκασίνια

Αν θέλεις να πετύχεις ένα κομψό look, τότε τα μοκασίνια είναι η καλύτερη επιλογή για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.


https://www.instagram.com/p/CTulYGVLGa1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Trend #3: Clogs

Αυτό το παπούτσι έχει γίνει staple κομμάτι, οπότε σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα φέτος το φθινόπωρο.



Trend #4: Πλατφόρμες

Θέλεις να φαίνεσαι πιο ψηλή; Επίλεξε ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Αυτό το παπούτσι δεν προσφέρει μόνο άνεση στο περπάτημα, αλλά θα κάνουν και statement!

Trend #5: Άνετες παντόφλες

Αφού φορούσαμε παντόφλες 24 ώρες το 24ωρο πριν λίγους μήνες, είναι θετικό το γεγονός πως αυτά τα παπούτσια δεν θα πάνε πουθενά.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερα:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @rayethelabel