Οι celebrities όρισαν το trend! Tα εσώρουχα είναι in fashion να φαίνονται μέσα από τα ρούχα

Sabine Camhi
Οι celebrities όρισαν το trend! Tα εσώρουχα είναι in fashion να φαίνονται μέσα από τα ρούχα

Η Megan Fox στα VMAs, η Zoë Kravitz και η Kendall Jenner στο Met Gala άφησαν τα εσώρουχά τους να φαίνονται στο κόκκινο χαλί! Και δεν ήταν οι μόνες A-list celebrities που το τόλμησαν.

Μέσα στα χρόνια είναι πολλές οι celebrities που έχουν φορέσει το «naked dress» στο κόκκινο χαλί (ποιός θα ξεχάσει την Kate Moss στο event του Dior το 1993 και την Rihanna στα CFDA Awards το 2014;). Φέτος όμως, όλο και περισσότεροι stars εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με τα εσώρουχά τους να φαίνονται μέσα από τα ρούχα τους προκαλώντας ένα νέο trend για τα fashion girls.

Lingerie Trend: Η τάση που κάνει τα εσώρουχα βασικό μέρος του outfit

Ποιοι είναι αυτοί;

Με την βοήθεια της στυλίστριάς της, την Maeve Reilly, η Megan Fox έχει εμφανιστεί στην Νέα Υόρκη με πολλά barely-there looks - από τον οίκο Mugler (στα VMA), τον Peter Dundas και το Revolve (στο Met Gala) και τον David Koma (στους δρόμους του Μανχάταν).


https://www.instagram.com/reel/CT5gzXdFTxY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Issa Rae είναι ακόμη μια διάσημη που εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στα βραβεία Emmy με ένα mesh dress με μαύρα εσώρουχα να φαίνονται από μέσα. Η Hailey Bieber εμφανίστηκε στα VMAs με ένα διάφανο λευκό Alaïa φόρεμα, ενώ η Zoë Kravitz και η Kendall Jenner επέλεξαν naked-dresses γεμάτα κρύσταλλα στο Met Gala.

Met Gala 2021: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που έστρεψαν πάνω τους τα φλας

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως αυτά τα red-carpet looks αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία. Το ερώτημα είναι γιατί;

Η αλήθεια είναι πως πολλοί σχεδιαστές θεωρούν πως τα εσώρουχα είναι ένας τρόπος να κάνεις statement – φαίνεται ότι θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα για την γυναικεία ταυτότητα.

Μάλιστα, μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες φορούν εσώρουχα για να «διασφαλίσουν ένα αίσθημα ελέγχου» στην καθημερινότητά τους. Επίσης, η επιστήμονας συμπεριφοράς Carolyn Mair επιβεβαιώνει ότι «το να φοράμε καλής ποιότητας εσώρουχα αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας».

Με την σειρά του αυτό μας κάνει να φαινόμαστε πιο ελκυστικές καθώς στεκόμαστε, περπατάμε και μιλάμε με έναν διαφορετικό τρόπο.



Σε πρακτικό επίπεδο, η τάση ταιριάζει με αυτήν την μετάβαση από το work-from-home loungewear σε μια πιο "out and about" ζωή (Δες το μεταξωτό boxer shorts της Vera Wang, το Michael Kors ροζ bralette της Kate Hudson ή το κόκκινο δαντελένιο σουτιέν της Alicia Keys). Οι πωλήσεις εσώρουχων έχουν επίσης εκτοξευτεί και οι σχεδιαστές είναι εδώ για να επωφεληθούν από αυτήν την αγορά!

Συνέχισε για να δεις τις stars που τιμούν αυτή τη νέα τάση στο κόκκινο χαλί:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News Kendall Jenner