Οικολογικά «σκουπίδια» με κόκκινο πάτο

Οικολογικά «σκουπίδια» με κόκκινο πάτο

Τη νέα του ψηλοτάκουνη δημιουργία ο Christian Louboutin βάφτισε «Eco-Trash» προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Ναι, όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους μια δημιουργία με κόκκινη σόλα και την υπογραφή του Christian Louboutin, όμως για ρίξτε μια καλύτερη ματιά στη φωτογραφία.

Αυτά τα ψηλοτάκουνα peep toe pumps είναι η νέα Louboutin δημιουργία και κυκλοφορούν με το χαρακτηριστικό όνομα «Eco-Trash», καθώς το μπροστινό μέρος τους είναι φτιαγμένο από «σκουπίδια», ή τέλος πάντων υλικά που θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται σε χώρους υγιεινής ταφής απορριμμάτων (κλωστές, γραμματόσημα, σημειώσεις, εναπομείναντες πούλιες και κομμάτια δέρματος από περασμένες σεζόν κ.ο.κ.).

Βέβαια, μπορεί η ιδέα του να δίνεις ζωή σε σκουπίδια να είναι άκρως οικολογική (αν και όχι καινούργια), όμως με τιμή που αγγίζει τα 767 ευρώ ίσως ο οικολογικός χαρακτήρας των παπουτσιών αυτών αμφισβητείται.

Σίγουρα, πάντως τα ψηλοτάκουνα αυτά δεν είναι από τα καλόγουστα του οίκου και δεν συμβαδίζουν καθόλου με την αισθητική της νέας του διαφημιστικής καμπάνιας, καθώς είναι υπερβολικά φλύαρα (λεπτομέρειες από φίδι, πολλά μπερδεμένα χρώματα, πολλά διαφορετικά υλικά), αλλά και το κόψιμο τους είναι λίγο passé, καθώς, ευτυχώς, τα peep toe παπούτσια σιγά σιγά εξαφανίζονται από τις συλλογές των μεγάλων οίκων.