Ο οίκος Gucci σε ταξίδεύει στο παλιό Hollywood! To συγκλονιστικό Love Parade στη Hollywood Boulevard

Sabine Camhi
Ο οίκος Gucci σε ταξίδεύει στο παλιό Hollywood! To συγκλονιστικό Love Parade στη Hollywood Boulevard

Ο Michele επέστρεψε στις ΗΠΑ έξι χρόνια μετά την παρουσίαση της πρώτης του Gucci Cruise συλλογής στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την «αναγέννηση μετά την πανδημία».

Η γοητεία «α λα ιταλικά» κυρίευσε τη Hollywood Boulevard στο Los Angeles με το fashion show του ιταλικού οίκου μόδας χθες το βράδυ. Ήδη από τον προηγούμενο Μάιο έχει γίνει γνωστό ότι ο οίκος Gucci, υπό τα ηνία του Alessandro Michele, θα ταξίδευε στο Los Angeles στις 3 Νοεμβρίου για την αποκάλυψη της επόμενης συλλογής του, με τίτλο «Gucci Love Parade». Ο Michele απέρριψε το παραδοσιακό ετήσιο ημερολόγιο της μόδας – όπου οι συλλογές cruise, pre-fall, άνοιξη-καλοκαίρι και φθινόπωρο-χειμώνα παρουσιάζονται η μία μετά την άλλη. «Θα συναντιόμαστε μόνο δύο φορές τον χρόνο, για να μοιραζόμαστε δύο κεφάλαια μιας νέας ιστορίας», έγραψε ο δημιουργός κατά την διάρκεια της καραντίνας το 2020.


https://www.instagram.com/p/CVzLtxvsCUA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το show το παρακολούθησαν αστέρες, όπως η Miley Cyrus, ο Jared Leto, η Gwyneth Paltrow και η Lizzo. Μάλιστα, η Gwyneth Paltrow φόρεσε μια ανανεωμένη εκδοχή του εμβληματικού βελούδινου κόκκινου κουστουμιού που είχε σχεδιάσει ο Tom Ford το 1996 για τον οίκο Gucci.

gucci_los_angeles_nea_sillogi13.jpg

Πασαρέλα με φόντο τον «ναό των θεών»

Η πασαρέλα πραγματοποιήθηκε μπροστά από το TCL Chinese Theatre στη Hollywood Boulevard. Αυτή η τοποθεσία επιλέχθηκε για να «αναδείξει τη διασταύρωση της δημιουργικότητας και του πολιτισμού στην πόλη του Los Angeles», σύμφωνα με μια δήλωση Τύπου. Ο Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, έχει ιδιαίτερη αγάπη με την παλιά αίγλη του Hollywood. Αυτή η συλλογή αφορούσε εξίσου ωστόσο και το σύγχρονο Los Angeles, μια πόλη που ο σχεδιαστής επισκέφτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 27 ετών. «Το LA δεν είναι πόλη της μόδας, αλλά είναι τόσο στυλάτο».

Οι πιο διάσημες τσάντες του οίκου Gucci συμμετέχουν σε talk show!

Επιπλέον, ως μέρος του προγράμματος Changemakers, ο οίκος θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των αστέγων της πόλης και την ψυχική υγεία.

Τα looks που ξεχώρισαν

Στα παρασκήνια, η Emily Malan φωτογράφιζε τα μοντέλα και τους celebrities με τα πρώτα τους looks. Τα χρυσά φορέματα με snake print, τα καουμπόικα καπέλα και το υπέροχο βελούδινο tailoring πρωταγωνίστησαν στην πασαρέλα του οίκου.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το «Gucci Love Parade».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News