Chanel εις τριπλούν φέτος το φθινόπωρο

Chanel εις τριπλούν φέτος το φθινόπωρο

Όχι ένα, αλλά τρία βιβλία θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες για τη ζωή της Coco Chanel.

Και ενώ όλος ο κόσμος της μόδας περιμένει το βιβλίο της Carine Roitfeld να κυκλοφορήσει, το φθινόπωρο ανήκει δικαιωματικά στην αείμνηστη iconic σχεδιάστρια Coco Chanel, για τη ζωή της οποίας θα κυκλοφορήσουν τρία νέα βιβλία. Τα πρώτα χρόνια της και η σχέση της Coco με τους Jean Cocteau, Igor Stravinsky και Luchino Visconti είναι τα κεντρικά θέματα που θίγουν αυτές οι τρεις νέες βιογραφίες.

Το πρώτο έχει τον τίτλο «Intimate Chanel», το υπογράφει η Isabelle Fiemeyer και θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ δυο ημέρες μετά το «Coco Chanel» της Linda Simon θα βγει στα βιβλιοπωλεία. Τελευταίο, αλλά μάλλον και πιο πιπεράτο το «Coco Chanel: An Intimate Life» της Lisa Chaney θα βγει στις 10 Νοεμβρίου. Μάλιστα η βιογράφος Lisa ισχυρίζεται πως στο βιβλίο έχει αποδείξεις πως η Coco ήταν bisexual και είχε σχέση με τον Salvador Dalí ενώ ήταν παντρεμένη.

Eν τω μεταξύ η κλασική βιογραφία «Chanel» του Jean Leymarie επανακυκλοφόρησε σε μια νέα ανανεωμένη έκδοση με το εξώφυλλο να υπογράφει ο Philippe Apeloig. Οπότε φουλ Coco φέτος.