Eudaimonia: Ένα νέο brand κοσμημάτων που σε γεμίζει χαρά (κυριολεκτικά!)

Διονυσία Καλαποθαράκου
Eudaimonia: Ένα νέο brand κοσμημάτων που σε γεμίζει χαρά (κυριολεκτικά!)

Το «αυτό που λέει ο τίτλος» γίνεται πράξη στις δημιουργίες του νέου jewellery brand με το πιο ευφάνταστο όνομα: ευδαιμονία.

Το εudaimonia shapes & objects είναι ένα νεοσύστατο brand κοσμημάτων που έχει Ελληνικό DNA και σχέδια που πρεσβεύουν την απλότητα και την ισορροπία. Με βασικούς πυλώνες τις έννοιες «Αρχιτεκτονική – Μινιμαλισμός – Διαχρονικότητα», τα κοσμήματα κλείνουν μέσα τους την «ευδαιμονία της Ελλάδας», αποτυπώνοντας την κουλτούρα, την κληρονομιά και την διαχρονική ομορφιά της.
Σχεδιασμένα με γνώμονα την τάση του slow fashion και ακολουθώντας ένα ηθικό μοντέλο δημιουργίας, κάθε κόσμημα διαθέτει διαχρονικό χαρακτήρα και ποιότητα που εμπνέει τη γυναίκα που το φοράει να δημιουργήσει ένα απόλυτα προσωπικό statement.


https://www.instagram.com/p/CVzoYc8IIwW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

For eco-lovers

Κομμάτια που «κινούνται» με ευκολία μέσα στον χρόνο (θα δεις κάποια από αυτά στην παρακάτω gallery), ισορροπούν ανάμεσα στο sustainability και το μοντέρνο στοιχείο και αποτελούν ιδανική παρακαταθήκη ακόμη και για τις επόμενες γενιές. Επίσης ολα τα κοσμήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε συνεργασία με εγχώριους τεχνίτες και σχεδιαστές και ξεχωρίζουν για τον γεωμετρικό σχεδιασμό τους.

fouter kagia copy copy

Oδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να φρεσκάρεις το athleisure στυλ σου

Πώς γεννήθηκε το brand:

Το brand εudaimonia shapes & objects “γεννήθηκε” από το πάθος και την αγάπη τριών γυναικών για τη μόδα, το σχέδιο και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η Μαρία, η Χρύσα και η Εύα αντλούν την έμπνευσή τους από την ομορφιά, την ποιότητα και τον διαχρονικό χαρακτήρα της Ελληνικής κουλτούρας και τέχνης ενώ εμπνέονται από την αστική αρχιτεκτονική, τη Γεωμετρία, τη φύση, τα κεραμικά των μουσείων, την κίνηση από τις πτυχώσεις μία φούστας... Καθαρές φόρμες και γραμμές συνδυάζονται με τρόπο που αποπνέει μοναδική αίγλη και κομψότητα και αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία ενός προσωπικού statement.

Η γυναίκα που τα επιλέγει αγαπάει τη λεπτομέρεια αλλά ακολουθεί ένα simple state of mind. Έχει νεανικό πνεύμα ανεξάρτητα από την ηλικία της, γνωρίζει πώς να επιλέξει το κόσμημα που θα αποτελέσει κομμάτι της ιστορίας της και θα περάσει αργότερα στις επόμενες γενιές και αυτό την κάνει να περνάει σε ένα στάδιο εudaimonia(ς).