MadWalk 2021: Αυτοί είναι οι διάσημοι σχεδιαστές και οι celebrities που θα ανέβουν στο stage

Νατάσσα Σχοινά
MadWalk 2021: Αυτοί είναι οι διάσημοι σχεδιαστές και οι celebrities που θα ανέβουν στο stage

Τι να περιμένουμε από τη λαμπερή διοργάνωση και ποια πρόσωπα θα δώσουν το παρών.

Το MadWalk επιστρέφει και φέτος για 11η συνεχή χρονιά για να ενώσει τη μόδα με τη μουσική με τον πιο διασκεδαστικό και στυλάτο τρόπο. Το MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project είναι ο θεσμός που στέλνει ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και φωτίζει, παράλληλα, το σπουδαίο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» (σ.σ. Μία αλυσίδα αγάπης που στηρίζει την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών με περισσότερους από 120.000 εθελοντές».

Για τη φετινή χρονιά, στα ηνία της παρουσίασης του MadWalk βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, ενώ η βραδιά θα είναι γεμάτη ξεχωριστά και εντυπωσιακά catwalks και performances από δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands!



Τα catwalks

Στα catwalks θα δούμε να παρουσιάζονται συλλογές από: Sotiris Georgiou, Lena Katsanidou, Celia Kritharioti, Apostolos Mitropoulos, Dimitris Petrou, Vrettos Vrettakos, BUBBLEGUN, FILA, JACK & Jones και JJXX, PINK WOMAN, 5226 series.

Οι celebrities

Συμμετέχουν παράλληλα οι: Ήβη Αδάμου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Παυλίνα Βουλγαράκη, Demy, Evangelia, Xenia Ghali, Joanne, Josephine, INCO, Γιώργος Κακοσαίος, Natasha Kay, Lil Koni, Konnie Metaxa, Τάνια Μπρεάζου, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Σάκης Ρουβάς, Stefania, Tamta, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φουρέιρα.

Οι αναρτήσεις πριν το show

Οι σχεδιαστές άρχισαν να κάνουν αναρτήσεις στο Instagram πριν αρχίσει το MadWalk, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει και φωτογραφίες από λογαριασμούς χρηστών. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από αυτές.

#MadWalk #MadWalk21 #SerkovaCrystalPure #ToMegaToKalo

(main photo credits: @demy_fan_klub)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MadWalk: Μία δεκαετία γεμάτη δημιουργία, ιδιαίτερα fashion acts και λαμπερούς καλεσμένους

MadWalk: Τα 8 ωραιότερα beauty looks των τελευταίων χρόνων