Αυτό το dress trend που έχει γίνει viral είναι ό,τι πιο στυλάτο θα δεις σήμερα

Αυτό το dress trend που έχει γίνει viral είναι ό,τι πιο στυλάτο θα δεις σήμερα

Με την πρώτη ματιά νομίζεις ότι είναι ένα σετ που αποτελείται από δύο κομμάτια, πρόκειται όμως για ένα φόρεμα και μάλιστα πολύ κομψό.

Αυτό το φόρεμα δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε στο newsfeed μας. Πρώτη φορά εμφανίστηκε το 2016, τότε ονομαζόταν «Kowlo dress» και το βρετανικό brand, All Saints το σχεδίασε αποκλειστικά για τα πολυκαταστήματα Selfridges στο πλαίσιο μίας limited collection που έκανε για εκεί. Το κομμάτι αυτό πήγε τόσο καλά σε πωλήσεις που εντάχθηκε τότε στην κύρια συλλογή του brand.
Σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα, δεν έχει σταματήσει να επανακυκλοφορεί καμία σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, τα All Saints το εντάσσουν κάθε χρόνο στις χειμερινές collections, πράγμα που είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για high street brand. To φόρεμα αυτό, όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, αποτελείται από δύο κομμάτια: μία σατέν φούστα και ένα πλεκτό ζιβάγκο ή ένα tank top (ανάλογα το σχέδιο) και οι Influencers το έχουν λατρέψει.


https://www.instagram.com/p/CVV_LfAhRSe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Influencers

pws na foreseis ta kolan copy copy

Η Μοnikh Dale το φοράει σταθερά από το 2018 μέχρι και σήμερα. Το ίδιο και η Εni από το @eniswardrobe. Ποιο είναι το στοιχείο αυτό που κάνει το συγκεκριμένο φόρεμα τόσο δημοφιλές; Το εφέ layering που δημιουργεί. Φαίνεσαι ότι έχεις σκεφτεί, ότι έχεις «προσπαθήσει» πριν κάνεις μία εμφάνιση, ενώ στην πραγματικότητα έχεις φορέσει απλά ένα κομμάτι. Επίσης το contrast ανάμεσα στα υλικά του το κάνουν μοναδικό. Πολυτέλεια και άνεση μαζί, σατέν με μαλλί, όλα στον ίδιο τόνο για ultra chic αποτέλεσμα.

How to: 10 stylish τρόποι να φορέσεις το κολάν σου φέτος τον χειμώνα

Αυτό το dress trend, που φέρνει το layering στο προσκήνιο, συνδυάζεται και με όλα τα στυλ παπουτσιών, και με chunky μπότες το πρωί και με ψηλοτάκουνες το βράδυ. Επίσης μπορείς να το φορέσεις με sneakers για ένα mix&match στυλ με athleisure πινελιές. Αν το 2022 αναζητάς την πρακτικότητα και την πολυτέλεια στις εμφανίσεις σου, συγχαρητήρια μόλις βρήκες το ρούχο που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 faux leather παντελόνια που θα προσθέσουν στυλ στις χειμερινές σου εμφανίσεις

5 τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις αν είσαι τοξότης