5 τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις αν είσαι τοξότης

Sabine Camhi
5 τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις αν είσαι τοξότης

Ένας τοξότης έχει όρεξη για ζωή και έχει μάτι για την μόδα!

 

Καθώς σε λίγες μέρες τελειώνει το φθινόπωρο, η εποχή του Τοξότη ξεκινά. Όσοι γεννήθηκαν από τα τέλη Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου δεν φοβούνται να περάσουν τους κρύους μήνες του χειμώνα κάνοντας τολμηρές στυλιστικές επιλογές.



Το αισιόδοξο και αυθόρμητο ζώδιο της φωτιάς

Γνωστοί για το πάθος τους για τη ζωή και την αγάπη τους για την περιπέτεια και την διασκέδαση, οι Τοξότες κάνουν γρήγορη προσαρμογή και αναζητούν το καινούργιο χωρίς δεύτερη σκέψη – η Hailey Bieber είναι μια αντιπροσωπευτική εκπρόσωπος του ζωδίου του Τοξότη, η οποία εντυπωσιάζει με το αβίαστο στυλ της, είτε επιλέξει να φορέσει streetwear είτε κάτι πιο θηλυκό και σέξι. Οι Τοξότες έχουν την τάση να φορούν ό,τι είναι άνετο. Γι’ αυτό προτιμούν χαλαρές σιλουέτες που τους επιτρέπουν να εκφράσουν το ελεύθερο πνεύμα τους. Παρόλο που προτιμούν τους γήινους τόνους, φέρνοντας τους πιο κοντά στη φύση, και ευκολοφόρετα κομμάτια όπως τα ζιβάγκο και τα oversized παλτό, οι Τοξότες δεν θα διστάσουν να πειραματιστούν και με πιο ζωηρά μοτίβα ή τολμηρά αξεσουάρ για να ξεχωρίσουν στο πλήθος.

zivagko2.jpg

Μισείς τα ζιβάγκο; 10 επιλογές που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις



Είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι γάντια μέχρι τον αγκώνα που συνδυάζουν την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, είτε για ένα αέρινο floral φόρεμα που αντιπροσωπεύει τα λουλούδια και τον ήλιο που τόσο λατρεύουν, αυτές είναι οι τάσεις από τις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 που θα υιοθετήσουν οι Τοξότες.

Πηγή κεντρική φωτογραφίας: ImaxTree Off-White Φθινόπωρο Χειμώνας 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Feel-Good Fashion: 10 ρούχα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Wardrobe essentials: 8 ζευγάρια sneakers που θα φορεθούν πολύ φέτος τον χειμώνα