How to: 10 stylish τρόποι να φορέσεις το κολάν σου φέτος τον χειμώνα

Sabine Camhi
How to: 10 stylish τρόποι να φορέσεις το κολάν σου φέτος τον χειμώνα

Μιλάμε για εμφανίσεις εκτός γυμναστηρίου!

Ποτέ μην λες ποτέ ξανά, ειδικά όταν πρόκειται για τις τάσεις της μόδας. Με το athleisure trend να σαρώνει τη φετινή χρονιά, τα κολάν έχουν επιστρέψει δυναμικά, όχι μόνο στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, αλλά και ανάμεσα στις influencers, editors και στους αγοραστές που φορούν ήδη αυτό το εφαρμοστό παντελόνι.



Τα κολάν συνδυάζουν το sporty, το casual και το chic

Πολλές γυναίκες φοβούνται τα κολάν, όμως αποτελούν ένα απαραίτητο κομμάτι κάθε σύγχρονης και ανανεωμένης γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ενώ παλαιότερα ήταν αυστηρά και μόνο ρούχα γυμναστηρίου, μετά την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε, έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

Τα κολάν είναι προφανώς πιο ζεστά από ένα καλσόν, πιο ευέλικτα και άνετα από τα jeans, μπορούν να φορεθούν άρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δημιουργήσουν από casual μέχρι και office chic looks! Μπορείς να το φορέσεις επίσης στα οικογενειακά «τραπέζια» των ημερών ή στις βραδινές εξόδους σου!

kolan.jpg

Βρήκα τα κατάλληλα παπούτσια για εμφανίσεις με κολάν (+6 για να διαλέξεις)

Έχουμε εντοπίσει 10 τρόπους που μπορείς να φορέσεις τα κολάν για να δημιουργήσεις σύνολα που διαθέτουν την χαλαρότητα και την άνεση του αθλητικού ντυσίματος, αλλά η όψη τους είναι πιο κομψή! Όπως πάντα αντλήσαμε έμπνευση από τα it-girls της μόδας στο Instagram. Κάνε scroll για να μάθεις ποιοι είναι αυτοί!



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @negin_mirsalehi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 ψηλόμεσα κολάν που αναδεικνύουν κάθε petite κορίτσι

Style Combos 2022: 7 συνδυασμοί ρούχων και αξεσουάρ που θα βλέπεις παντού την επόμενη χρονιά