Ο Άγγελος Μπράτης σχεδίασε μία συλλογή με τα πιο κομψά basics της σεζόν, αποκλειστικά για το GNTM 4

Ο Άγγελος Μπράτης σχεδίασε μία συλλογή με τα πιο κομψά basics της σεζόν, αποκλειστικά για το GNTM 4

Hoodies, φαρδιά pocket pants, μαύρα φορέματα και unisex joggers παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο μία ιδιότυπης δοκιμασίας που είχε κάτι από Alexander McQueen...

To 1998 o Αlexander McQueen έχει ήδη δηλώσει πως «ο 21ος αιώνας θέλει να είναι γνωστός σαν τον αιώνα που ξεκίνησε ο McQueen». Μία καθόλου μετριοπαθής αντιμετώπιση της καριέρας ενός από τους πιο εκκεντρικούς, οραματιστές και ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας που έχει γνωρίσει ποτέ ο πλανήτης.

Το 1998 είναι επίσης η χρονιά που για να παρουσιάσει τη συλλογή του για τη σεζόν S/S ανέβασε στο τέλος του catwalk δύο ρομπότ στη σκηνή που έριχναν χρώματα σε ένα λευκό φόρεμα-καμβά που φορούσε το μοντέλο του.



Ήθελε με αυτή τη φουτουριστική προσέγγιση να καταδείξει τη δυστοπία του μέλλοντος της μόδας και τη στιγμή εκείνη που το ρόλο των ανθρώπων θα την έπαιρναν οι άψυχες μηχανές. Αυτό έμελλε να είναι ένα από τα πιο εμβληματικά catwalks του σχεδιαστή και ήταν αυτό που ενέπνευσε και την κριτική επιτροπή του φετινού GNTM και θέλησαν να το αντιγράψουν.


https://www.instagram.com/tv/CXJ2OthgXt6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

New Basics

Αντλώντας έμπνευση από τη συγκεκριμένη επίδειξη του Alexander McQueen, τα μοντέλα του τηλεοπτικού talent show ποζάρουν αρχικά με ρούχα του Άγγελου Μπράτη πάνω σε μία περιστρεφόμενη πλατφόρμα. Στη συνέχεια, δύο ρομποτικοί βραχίονες ψεκάζουν χρώμα πάνω στα λευκά, μαύρα και μπλε ρούχα και δημιουργούν μοναδικά σχέδια. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή τη δοκιμασία όμως δεν είναι μόνο αυτή η έμπνευση από τον Άγγλο fashion designer, αλλά και η συμβολή του Άγγελου Μπράτη.



Ο Έλληνας κριτής και σχεδιαστής μόδας, δημιούργησε μία capsule collection που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery και μπορείς να αποκτήσεις εδώ, την οποία φόρεσαν τα μοντέλα όσο τα «έλουζαν» με χρώματα.

Hoodies, unisex joggers, φαρδιά παντελόνια με τσέπες και μαύρα, lingerie φορέματα είναι μερικά από τα basics της φετινής χρονιάς -πάντα δια χειρός Μπράτη- και τα must have για μία κομψή, capsule wardrobe. Aν θες, λοιπόν, να γίνεις ένα γνήσιο #bratisgirl, τώρα έχεις και επισήμως την ευκαιρία σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Taylor Swift: Η στυλιστική της εξέλιξη από diva της country σε fashion icon

Η Βίβλος της Όπερας και του Στυλ: 8 αλησμόνητες stylish εμφανίσεις της Μαρίας Κάλλας

Το εκλεπτυσμένο στυλ της Τatiana Santo Domingo που αξίζει να αντιγράψεις