Gucci & Ariana Papademetropoulos: Η Valentine’s Day συλλογή μάς θυμίζει ότι η αληθινή αγάπη υπάρχει

Sabine Camhi
Gucci & Ariana Papademetropoulos: Η Valentine’s Day συλλογή μάς θυμίζει ότι η αληθινή αγάπη υπάρχει

Love is in the air… και ο οίκος Gucci τη διαδίδει με τον καλύτερο τρόπο που ξέρει - μέσα από μια ιστορία φαντασίας και γοητείας, αυτήν την φορά με τίτλο «A Love Story Presented by Gucci».

Είτε την αγαπάς είτε την μισείς, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και πάλι. Ο Alessandro Michele, ο creative director του οίκου Gucci, κυκλοφόρησε μια συλλογή που θα ζεστάνει ακόμα και τις πιο πέτρινες καρδιές.

Επιστρατεύοντας την ελληνικής καταγωγής εικαστικό Ariana Papademetropoulos και τον θρυλικό φωτογράφο Brad Elterman για να βρεθεί πίσω από την κάμερα, ο οίκος Gucci παρουσιάζει μια limited-edition Valentine’s Day 2022 συλλογή με τίτλο «A Love Story Presented by Gucci». Ο Elterman, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’70 για τις λήψεις του με μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ της εποχής (The Runaways και Blondie), στρέφει τώρα τον φακό του προς την κατεύθυνση ενός diverse cast μοντέλων.


https://www.instagram.com/p/CKl-aSFH5OX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αγάπη όλα τα νικά

Γιορτάζοντας την αγάπη σε όλες τις μορφές της, φυσικά, όλοι όσοι εμφανίζονται είναι ντυμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα 70s style ρούχα του label. Οι σελίδες της ψηφιακής και της έντυπης έκδοσης απαθανατίζουν μια μικροσκοπική νεράιδα, την οποία υποδύεται η ίδια η Ariana, καθώς αναζητά μια αγάπη στο ίδιο μέγεθος με εκείνη, με τη βοήθεια μιας ηρωίδας, την οποία ερμηνεύει η φίλη και συνάδελφος της Isabelle Albuquerque.

Η αγάπη βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής μέσα από τσάντες με γεωμετρικές και πολύπλευρες αλυσίδες σε σχήμα καρδιάς, καθώς και τσάντες που θυμίζουν κλασικά κουτιά ποπ κορν, όλα με τη λέξη «LOVE» τυπωμένη πάνω από το iconic logo του brand.

Η Ariana Papademetropoulos ξεκίνησε την συνεργασία της με τον οίκο Gucci στα τέλη του ’19 με τη συμμετοχή της στα γυρίσματα της καμπάνιας για το λανσάρισμα του αρώματος Mémoire d’une Odeur και τον Αύγουστο του ’20 έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας Gucci Mémoire και πρωταγωνίστησε στο The Gucci Eyes Project λανσάροντας το χειμωνιάτικο μακιγιάζ του οίκου.



«Η αγάπη είναι ο καλύτερος σου φίλος!» λέει ο Brad. Γυρισμένη σε γνωστά αξιοθέατα του Λος Άντζελες, η συλλογή είναι επίσης ένα γράμμα αγάπης στην ίδια την πόλη, η οποία περνάει μια δύσκολη περίοδο αυτή τη στιγμή.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @gucci

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: