Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου γίνεται η νέα Consultant Shoe Designer του οίκου Off-White

Νατάσσα Σχοινά
Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου γίνεται η νέα Consultant Shoe Designer του οίκου Off-White
Άλλο ένα σπουδαίο κατόρθωμα προστίθεται στο βιογραφικό της σχεδιάστριας.

Ο κόσμος της μόδας έχει πολλούς λόγους για να θυμάται το όνομα του Virgil Abloh. Ο διάσημος σχεδιαστής που «έφυγε» απρόσμενα τον Νοέμβριο του 2021 μετά από μάχη του με ένα πολύ σπάνιο είδος καρκίνου – αγγειοσάρκωμα-, άφησε πίσω του μία σπουδαία καριέρα ξεδιπλώνοντας το δημιουργικό του ταλέντο τόσο για μεγάλους οίκους μόδας, όπως ο Louis Vuitton, όσο και για το δικό του brand, «Off-White».



Την ώρα, όμως, που το brand παρουσίασε την πρώτη του συλλογή μετά τον θάνατο του Abloh -την οποία πρόλαβε να σχεδιάσει ο ίδιος-, όλοι συζητούν άλλο ένα μεγάλο κατόρθωμα της Ελβίρας Παναγιωτοπούλου, της Ελληνίδας σχεδιάστριας που από τις 10 Φεβρουαρίου αναλαμβάνει επίσημα τη θέση της ως Consultant Shoe Designer in Woman formal shoes του «Off-White» (σ.σ. Ο οίκος Off-White ιδρύθηκε αρχικά υπό το όνομα «PYREX VISION» το 2012 στο Μιλάνο, όμως, ο Abloh, στη συνέχεια, του έκανε rebranding).

virgil abloh off white elvira panagiotopoulou copy

Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου σπούδασε Σχεδιασμό Υποδημάτων στη σχολή Cercal του Sergio Rossi, ενώ κατέχει και Master στον τομέα των Αξεσουάρ Μόδας από το Instituto Marangoni. Ανά διαστήματα, έχει συνεργαστεί με οίκους μόδας, όπως ο Dolce & Gabbana, ο Narciso Rodriguez και ο Balmain, όμως παραμένει στην Αθήνα όπου έχει καταπιαστεί με τον τίτλο της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας στο «Callista Crafts» αλλά και στο δικό της «Di Gaia».

https://www.instagram.com/p/CY8oEu2on2d

Με σχέδιο του Callista Crafts εμφανίστηκε τον περασμένο Ιούνιο και η Camilla Parker Bowles κατά τη εμφάνισή της στη Σύνοδο Κορυφής των G7 στην Κορνουάλη – ένα πουγκί 1821 που επέλεξε και η Γιάννα Αγγελοπούλου στην επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

https://www.instagram.com/p/CQA8ByErXpH

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα outfits που έχει δημιουργήσει η σχεδιάστρια για να συνθέσει το δικό της κομψό στυλ στις καθημερινές της εμφανίσεις. Outfits που βασίζονται σε basic αλλά super chic κομμάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Sticks & Stones»: Ένα μεταθανάτιο άσμα στον Virgil Abloh από τον Virgil Abloh

Virgil Abloh: O σχεδιαστής που κορόιδεψε τον ελιτισμό της υψηλής ραπτικής

Η Camilla Parker Bowles με τσάντα - πουγκί ελληνικού brand στη σύνοδο των G7