Η Naomi Campbell είναι η νέα μούσα του Lanvin σε μια συλλογή tribute στην παράδοση του οίκου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Naomi Campbell είναι η νέα μούσα του Lanvin σε μια συλλογή tribute στην παράδοση του οίκου
Courtesy of Lanvin

Πώς θα μποορύσαν να μεταφραστούν οι δημιουργίες της θρυλικής Jeanne Lanvin σήμερα; Ο Bruno Sialelli φαίνεται να έχει την απάντηση.

Μπορεί ο οίκος Lanvin να ακύρωσε το φετινό του show και να παρουσίασε την νέα του FW22 συλλογή μέσα από ένα edgy βίντεο, όμως φρόντισε να μας ανταμείψει με την νέα του SS22 campaign, με πρωταγωνίστρια την Naomi Campbell.

Είναι γεγονός ότι ο κορυφαίος γαλλικός οίκος, που διαθέτει μία από τις πιο ισχυρές παραδόσεις στον κόσμο της μόδας, βρίσκεται σε μία φάση αναδιοργάνωσης και προσπάθειας να επαναπροσδιορίσει την θέση του και φυσικά το προϊόν του.

Ο creative director του οίκου, Bruno Sialelli, αντιπροσωπεύει την καρδιά αυτού του νέου εγχειρήματος, που γιορτάζει την επιστροφή στην κομψότητα, ζωντανεύοντας και φέρνοντας στο σήμερα όλα τα κλασικά στοιχεία και θέματα που δημιούργησε η Jeanne Lanvin.

lanvinofficial naomi4

H Naomi ενσαρκώνει μοναδικά την απόλυτη μούσα του σχεδιαστή, μια ηρωίδα που μέσα από τον προσωπικό της παράδεισο, μαγνητίζει τα βλέμματα με την μοναδική της ενέργεια. Το πνεύμα της Jeanne Lanvin μοιάζει να αιωρείται στην ατμόσφαιρα, καθώς όλο αυτό το περιβάλλον δημιουργείται και έρχεται στην ζωή. Ένα μέρος που μόνο μια πραγματικά ισχυρή γυναίκα μπορεί να απολαύσει, ξέροντας πως αξίζει την ανάπαυλα και την χαρά των προσωπικών της στιγμών.

Όλες οι signature δημιουργίες της Jeanne Lanvin έρχονται στο σήμερα

naomi campbell lanvin 2

Στην συλλογή βλέπουμε να αναβιώνουν τα θρυλικά σχέδια της ιδρύτριας του οίκου, όπως το Concert dress του 1930, με το iconic κέντημα της Jeanne Lanvin, αλλά και το αγαπημένο της floral print, μια μνεία στην κόρη της Marguerite, που μπήκε σε ένα από τα φορέματα, με τα οποία φωτογραφήθηκε η Naomi. Το μεταξωτό jersey, signature ύφασμα του παριζιάνικου maison αξιοποιήθηκε σε ντραπέ βραδινά φορέματα, που ακολουθούν και αγκαλιάζουν την γυναικεία σιλουέτα.

Η φωτογράφιση έγινε από τους Luis Alberto Rodriguez και Carlos Nazario, που μας έδωσαν τον απόλυτο αισθησιασμό μέσα από τις λήψεις τους.

High light της συλλογής είναι αδιαμφισβήτητα η νέα Hobo Cat Bag, με το χερούλι γάτα, εμπνευσμένο από τα μεταλλικά στοιχεία που υπήρχαν στο τζάκι της βιβλιοθήκης της Jeanne Lanvin.

Διαβάστε επίσης:

Miu Miu front row: Η Tina Kunakey και ο Vincent Cassel ήταν (και πάλι) το πιο hot ζευγάρι του show

Η Vogue έσβησε την αναφορά της Παλαιστίνης από post της Gigi Hadid και οι αντιδράσεις είναι σφοδρές

Τα 10 καλύτερα street styles από το Paris Fashion Week για να αντιγράψεις τώρα