Τα 10 καλύτερα street styles από το Paris Fashion Week για να αντιγράψεις τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 10 καλύτερα street styles από το Paris Fashion Week για να αντιγράψεις τώρα
Photo: Imax Tree

Η έμπνευση που χρειάζεσαι έρχεται κατευθείαν από το Παρίσι.

Fashion weeks και street style πάνε μαζί.

Είναι αυτές οι συγκεκριμένες εβδομάδες του χρόνου, που είναι αφιερωμένες στην μόδα, την ομορφιά και την δημιουργία. Οι απανταχού fashion lovers βρίσκονται κολλημένοι στις οθόνες των κινητών τους για να δουν την ζωντανή αναμετάδοση των shows, ενώ οι πιο τυχεροί έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας και να απολαύσουν από κοντά την μαγεία των catwalks.

Εκτός, όμως, από τα ίδια τα shows των αγαπημένων μας οίκων και designers, ένα μεγάλο μέρος των τάσεων της τρέχουσας σεζόν διαμορφώνεται στους δρόμους της πόλης. Το street style είναι εξίσου δυνατό με τα ίδια τα catwalks, αφού οι πιο επιδραστικοί άνθρωποι της μόδας βρίσκονται στο front row των επιδείξεων, χαρίζοντας μας μοναδικά style moments.

Super models σε off duty looks, influencers και fashion editors από τα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη φορούν τα πιο extravagant σύνολα, με τα πιο stylish items των τελευταίων συλλογών.

Paris street style 11

Αυτή την φορά στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας είδαμε σύνολα πιστά στην basic chic αισθητική των Παριζιάνων με μακριές καμπαρντίνες και retro παλτό, updated sneakers και statement τσάντες.

Από την άλλη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα στοιχεία ακτιβισμού στα looks πολλών προσκεκλημένων, εντάσσοντας τα χρώματα της Ουκρανίας στα σύνολα τους, καθώς ο πόλεμος μαίνεται στην Ευρώπη.

Paris str

Πρωτότυποι συνδυασμοί, χρώματα, περίτεχνες υφές και κομψές σιλουέτες ήταν μόνο από τα στοιχεία που είδαμε.

Το fashion team του Queen συγκέντρωσε τα 10 πιο stylish σύνολα από το Paris Fashion Week, που αξίζουν μια θέση στο ανοιξιάτικο mood board μας.

Διαβάστε επίσης:

Chanel 2022: Η νέα Fall/Winter συλλογή του οίκου ακολουθεί την Gabrielle Chanel στην αγγλική εξοχή

Μαύρο κοστούμι: Οι πασαρέλες το ανέδειξαν σε κορυφαία τάση και αυτή τη σεζόν

Louis Vuitton Fall 2022: Μια συλλογή που έφερε την έμπνευση και την ελευθερία της Gen Z στο catwalk