Tο ελληνικό αξεσουάρ που κέρδισε τις εντυπώσεις μας αυτήν την άνοιξη

Tο ελληνικό αξεσουάρ που κέρδισε τις εντυπώσεις μας αυτήν την άνοιξη

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε μας look και να μας βοηθήσει να κάνουμε εύκολα ένα statement με κάθε μας εμφάνιση, αυτό είναι αναμφίβολα η τσάντα μας.

Διότι για κάθε αεικίνητο city girl, μία τσάντα αποτελεί το αξεσουάρ που περιλαμβάνει τα πιο πολύτιμα αντικείμενα για την καθημερινότητά του. Για την ακρίβεια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο κινητός «θησαυρός» μιας γυναίκας.

Όπως καθεμιά από εμάς είναι ξεχωριστή όμως, έτσι θέλουμε και η τσάντα μας να είναι ιδιαίτερη και να μπορεί να αναδεικνύει την stylish πλευρά μας, κάθε φορά που τη φοράμε, βοηθώντας μας παράλληλα να παραμένουμε πιστές στο στυλ μας και εξυπηρετώντας τις προσωπικές μας ανάγκες, σε κάθε περίσταση. Από το γραφείο μέχρι το επαγγελματικό ραντεβού και το after work drink: Η τσάντα μας είναι ο προσωπικός μας «σύμμαχος», που κάνει ξεχωριστές τις εμφανίσεις μας. Αυτός είναι και ο λόγος που αξίζει να επενδύσουμε σε ένα premium δερμάτινο αξεσουάρ.

Κάνοντας, λοιπόν, την καθιερωμένη έρευνα αγοράς μας για τα must αξεσουάρ της σεζόν, ξεχωρίσαμε τις τσάντες της εταιρείας Bonendis. Χάρη στον fashion και stylish χαρακτήρα τους, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και τη μοναδικότητά μας, ικανοποιώντας τα «θέλω» μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις περισσότερα για αυτό το brand που δημιουργήθηκε για να μας βοηθήσει να κάνουμε ένα statement με το στυλ μας, αλλά και το γιατί αξίζει να επενδύσεις και εσύ τώρα σε μία premium δερμάτινη τσάντα!

Picture2

Η χρησιμότητα του πιο διαχρονικού γυναικείου αξεσουάρ

To δερμάτινο αξεσουάρ αποτελεί μία επένδυση για κάθε γυναίκα, για αυτό και είναι σημαντικό να ανταποκρίνεται όσο καλύτερα γίνεται στον τρόπο ζωής της. Τι σημαίνει αυτό; Ένα urban girl οφείλει να επιλέξει ένα item που θα χαρακτηρίζει τόσο την ίδια, όσο και την «ταυτότητά» της, ικανοποιώντας κάθε διαφορετική περίσταση. Άλλωστε οι απατήσεις μιας γυναίκας επιβάλλουν να έχει στην γκαρνταρόμπα της συγκεκριμένα αξεσουάρ, τα οποία θα είναι σικάτα, διαχρονικά, άνετα και κομψά, πάντα και παντού. Μήπως η μοναδική τσάντα ώμου Aurora από το brand Bonendis είναι αυτό που ψάχνεις;

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, μια ματιά στη συλλογή του Bonendis αρκεί για να βρεις εύκολα την δερμάτινη τσάντα και ζώνη που σου ταιριάζει και σε εκφράζει. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πρόκειται για ένα brand το οποίο αγαπούν και «τιμούν» συχνά με τις εμφανίσεις τους πολλές Ελληνίδες ηθοποιοί, τραγουδίστριες, influencers, αλλά και γνωστοί στυλίστες και στυλίστριες!

Picture3

Το αγαπημένο Brand σε Ελλάδα και Ευρώπη

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ποιότητα είναι το «άλφα και το ωμέγα» για την αγορά κάθε αξεσουάρ, που θέλουμε να εντάξουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Πώς μπορείς όμως να γνωρίζεις την ποιότητα, αν δεν έχεις μία «εικόνα» για την προέλευση και την ιστορία ενός brand;

Να σε ενημερώσουμε λοιπόν, πως σε ό,τι αφορά στο αγαπημένο μας Bonendis, πρόκειται για ένα ανεξάρτητο ελληνικό brand που ιδρύθηκε το 2014 στην Αθήνα, δημιουργώντας προϊόντα που κατασκευάζονται δεοντολογικά από Έλληνες-ειδικούς στην τέχνη της κατασκευής τσαντών. Και σε μία εποχή όπου η μόδα εναλλάσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, αυτή η εταιρεία συνεχίζει να πιστεύει και να επενδύει στην αειφόρα και υγιή αγορά, κατασκευάζοντας κατά παραγγελία και αποφεύγοντας την υπερπαραγωγή, στοιχεία που σίγουρα είναι αρκετά για να σου δείξουν ότι κάνει τη διαφορά στον κόσμο της βιομηχανίας της μόδας, αφήνοντας το δικό της ξεχωριστό «αποτύπωμα» τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρωπαϊκό αγορά

Αναμφίβολα, η ποιότητα και η μοναδικότητα των σχεδίων του Bonendis, θα σε μαγέψουν με μία πρώτη περιήγηση στο site της εταιρείας! Εμάς, πάντως, μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή η crossbody bag «Chiara», που μπορεί να συνδυαστεί με sneaker ή τακούνια και να εντυπωσιάσει σε κάθε μας εμφάνιση αυτήν την άνοιξη!

Picture4

Aποτελεί ένα «δώρο» που θα είναι για πάντα δίπλα μας

Ο λόγος που μία premium τσάντα είναι το πιο σημαντικό και προσωπικό αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, είναι το γεγονός πως σε βάθος χρόνου μπορεί να μετατραπεί σε ένα αναπόσπαστο «κομμάτι» των πιο δυνατών της αναμνήσεων. Σίγουρα όλες θυμόμαστε εκείνη την ημέρα που άρχισε να βρέχει ξαφνικά και η αγαπημένη μας τσάντα ώμου «έκρυβε» την ομπρέλα που χρειαζόμασταν ή εκείνο το πρώτο ραντεβού, στο οποίο η αγαπημένη μας Handbag κατάφερε να τονώσει για τα καλά την αυτοπεποίθησή μας ή την υπέροχη εμφάνιση που κάναμε με μια μοναδική bold ζώνη.

Με λίγα λόγια, λοιπόν, η αγαπημένη μας τσάντα δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ, αλλά αποτελεί μέρος των πιο σημαντικών μας αναμνήσεών. Όπως φροντίζουμε επομένως για καθετί προσωπικό έχουμε στα χέρια μας, έτσι είναι σημαντικό να επιλέγουμε διαχρονικές και μοναδικές σε design τσάντες, items που χωρούν μέσα τους τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής και θα μας συντροφεύσουν για πολλά χρόνια.

Picture5

Αν θέλουμε να ιεραρχήσουμε τα χαρακτηριστικά που επιθυμούμε να έχει η τσάντα μας αυτή την άνοιξη, τότε το όνομα Bonendis θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας. Ο λόγος «κρύβεται» στη μοναδική ποιότητα των προϊόντων του, στο ιταλικό δέρμα, στη χρησιμότητα και την ποικιλία τους, στα σχέδια και τα χρώματά τους, στη διαχρονικότητα του ύφους τους και κυρίως, στην αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που αισθάνεται κάθε γυναίκα, όταν κάνει μέρος του look της μία τσάντα της εταιρείας Bonendis. Μην το σκέφτεσαι άλλο, λοιπόν! Αυτήν την άνοιξη κάνε το απόλυτο δώρο στον εαυτό σου και θα μας θυμηθείς.