Η Lizzo λανσάρει την νέα της shapewear σειρά «Yitty» και παραμένει πάνω από όλα ο εαυτός της

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Lizzo λανσάρει την νέα της shapewear σειρά «Yitty» και παραμένει πάνω από όλα ο εαυτός της
Photo: Instagram/@Yitty

Η Lizzo έκανε το δικό της δώρο στις γυναίκες, λανσάροντας μια σειρά από shapewears που δεν θέλουν να αλλάξουν το σώμα σου.

Ο κόσμος έχει περάσει πάρα πολύ χρόνο πίσω από ένα πληκτρολόγιο, κρίνοντας τις κινήσεις της Lizzo. Η 33χρονη βραβευμένη με Grammy pop star δεν δίστασε ποτέ να είναι ο εαυτός της. Ακόμη και αν αυτό περιελάμβανε μια εμφάνιση στο birthday party της Cardi B με ένα maxi, sparkly διχτυωτό φόρεμα, φορώντας μόνο ένα string panties. Αυτό ωστόσο που δεν ξέρουν οι περισσότεροι από τους επικριτές της είναι ότι η ίδια σπαταλά πολύ λιγότερο χρόνο σκεπτόμενη την γνώμη τους, από ότι ξοδεύουν οι ίδιοι, για να κατακρίνουν τις επιλογές της.

Και φυσικά, ξέρει , όπως δήλωσε στους New York Times, ότι ο κόσμος την έχει συνδυάσει με το nudity, ωστόσο η ίδια έχει καταφέρει να λάμψει στον χώρο της μουσικής, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, βάζοντας την σφραγίδα της.

Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να κάνει ίσως το μεγαλύτερο εγχείρημα της μέχρι στιγμής, μπαίνοντας στο κόσμο των επιχειρήσεων και λανσάροντας μία νέα σειρά με shapewears, ένα εγχείρημα που ήταν όνειρο της. Υπάρχει, όμως, ακόμη χώρος στην αγορά των shapewears μετά την Kim Kardashian και τα SKIMS; Η Lizzo πιστεύει πως υπάρχει. Το ίδιο και ο όμιλος των Fabletics, η εταιρία με active wears και co-founder την Kate Hudson. Η σειρά ονομάζεται Yitty, από το παιδικό παρατσούκλι της Lizzo, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου με τρεις ξεχωριστές collections με τα ονόματα Nearly Naked, Mesh Me και Major Label.


https://www.instagram.com/p/CbvZY7Gv4JT

Η Lizzo για την νέα της shapewear σειρά.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ίδια δήλωσε: «Ένιωθα πως η τηλεόραση και τα περιοδικά μου έλεγαν διαρκώς ότι το σώμα μου δεν ήταν αρκετά καλό. Και προκειμένου να αισθάνομαι αποδεκτή υπέβαλα τον ευατό μου σε μεγάλο πόνο, για να χωρέσω στο αρχέτυπο της ομορφιάς. Εξαιτίας αυτού, φοράω shape wears από πολύ μικρή, ίσως από την πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Αντί λοιπόν να δούμε το μέγεθος μέσα από ένα γραμμικό τρόπο, εμείς το βλέπουμε υπό ένα πρίσμα που τους περιλαμβάνει όλους. Το μέγεθος του καθενός είναι απλώς το μέγεθος του. Δεν είναι ούτε μεγάλο, ούτε μικρό. Είναι απλώς το νούμερο σου».


https://www.instagram.com/p/CbupT7pLt4e

Από όσα είδαμε μέχρι στιγμής, η νέα line της Lizzo θα έχει για εμάς αιθέρια, πανάλαφρα, sexy shape wears, χωρίς ραφές, χωρίς καταπίεση για το σώμα, δίνοντας μας απόλυτα σύγχρονες και απελευθερωτικές γραμμές, που μπορούν να γίνουν μέρος της γκαρνταρόμπας μας, αξιοποιώντας τα σε actual outfits και όχι μόνο μέσα από τα ρούχα. Όλα τα σχέδια του brand κατασκευάζονται από μαλακά, ανακυκλωμένα νήματα και έρχονται σε μια 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Η Yitty θέλει να δώσει σε όλους την ευκαιρία να μιλήσουν για το σώμα τους και το πώς νιώθουν μέσα σε αυτό, χωρίς πρέπει, χωρίς σωστά και λάθη, χωρίς υποδείξεις και πρότυπα. Γιατί η Lizzo δεν προσπαθεί να αλλάξει τα σώματα των ανθρώπων για ακόμη μία φορά, προσπαθεί να αλλάξει την έννοια των shape wears, τελεία.

Διαβάστε επίσης:

Τα κρόσσια είναι το πιο joyfully trend της φετινής άνοιξης που θα δώσει κίνηση στα σύνολα σου

Metaverse Fashion Week: Pros and cons- Ποιες ήταν οι εντυπώσεις του χώρου της μόδας;