Υπάρχει ένα πασχαλινό κουτί που κρύβει μέσα του τα πιο chic objects & κάνει τις ευχές πραγματικότητα

Υπάρχει ένα πασχαλινό κουτί που κρύβει μέσα του τα πιο chic objects & κάνει τις ευχές πραγματικότητα

Το «A Magic Cabinet», η διαδικτυακή πλατφόρμα με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή που προωθεί τους Έλληνες δημιουργούς και τα ελληνικά προϊόντα, έχει ετοιμάσει και φέτος μια μοναδική πρόταση για δώρο εορτών σε συνεργασία με το «Make-A-Wish».

MAWxAMC easterbox detail 5

Το limited-edition πασχαλινό κουτί-δώρο περιλαμβάνει ένα custom made χειροποίητο κεραμικό βάζο για το πασχαλινό τραπέζι, με την υπογραφή της γνωστής εταιρείας κεραμικών Υφή, μια συλλεκτική tote bag με ανοιξιάτικο διακοσμητικό μοτίβο, μίνι σοκολατένια αβγά Ésophy, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η παραδοσιακή λαμπάδα, αυτή τη φορά σε συνεργασία με το εργαστήρι του πολύ δραστήριου Make-A-Wish / Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

MAWxAMC easterbox detail 3 copy

Το Make-A-Wish, όπως είναι γνωστό, εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έρευνες καταδεικνύουν άλλωστε ότι όταν μια βαθιά επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα, τα παιδιά μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που έχουν ανάγκη για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της κατάστασής τους.

Με αυτή τη συνεργασία, το A Magic Cabinet συνεισφέρει με χαρά στους σκοπούς του Make-A-Wish, αποδίδοντας μέρος των εσόδων για να γίνουν οι ευχές πραγματικότητα.

Info: Βρες το Easter Box σε περιορισμένα τεμάχια στο e-shop του A Magic Cabinet.