Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου, ambassadors της Lynne για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου, ambassadors της Lynne για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

Η LYNNE, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή, έναν ύμνο στην γυναικεία φύση, με σύνολα easy-luxury αισθητικής για κάθε περίσταση.

Μητέρα και κόρη. Με καλλιτεχνική φύση, πάντα ανήσυχα δημιουργικές, λάτρεις της κομψότητας, της μόδας, των στιλιστικών πειραματισμών αλλά και της διαχρονικής θηλυκότητας. Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου, εξερευνούν τον θαυμαστό κόσμο της μόδας, υιοθετώντας τις τάσεις της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 μέσα από τη νέα συλλογή της LYNNE, και μοιράζονται όσα τις ενώνουν αλλά και όσα τις κάνουν μοναδικές.

Ο φακός του καταξιωμένου Έλληνα φωτογράφου Θανάση Κρίκη, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας ανά τον κόσμο, αποτυπώνει την ξεχωριστή σχέση Εβελίνας και Αφροδίτης, αναδεικνύοντας τα συναισθήματα και τις αξίες, όπως αυτά καταγράφονται σε στιγμές και εικόνες. Αγάπη και τρυφερότητα, εμπιστοσύνη και θαυμασμός, κοινά στοιχεία αλλά και μοναδικότητα χαρακτηρίζουν τη σχέση των δύο καλλιτέxνιδων, μητέρας και κόρης, όπως εκφράζεται μέσα από τη νέα καμπάνια της LYNNE, που εξυμνεί την γυναικεία φύση και τις άρρηκτες σχέσεις ζωής μεταξύ γυναικών.

Η νέα συλλογή της LYNNE, γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος στιλ, κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Τα χρώματα

Η νέα συλλογή ακτινοβολεί αισιοδοξία, τοποθετώντας το χρώμα στο επίκεντρο. Η πλούσια χρωματική παλέτα είναι φωτεινή, με ζωηρές αποχρώσεις όπως έντονα φούξια, φρέσκα πράσινα, δυναμικά μπλε, γλυκά μωβ, αφοπλιστικά πορτοκαλί, ανανεώνοντας τη διάθεση και προκαλώντας μας να πειραματιστούμε και να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Τα it-prints της άνοιξης, έρχονται να συμπληρώσουν τις έντονες μονοχρωμίες, δημιουργώντας ξεχωριστές και άκρως ενδιαφέρουσες εμφανίσεις, ενώ δεν λείπουν τα διαχρονικά summery λευκά και nude, καθώς και τα σύνολα σε αξεπέραστο ντένιμ.

MD3


Τα it-pieces

Με πρωταγωνιστές την παλέτα λαμπερών χρωμάτων, τα ευφάνταστα prints και τα ποικίλα υλικά, η LYNNE, πιστή στη φιλοσοφία της να αναδεικνύει κάθε γυναίκα μέσα από chic and sexy σύνολα με στιβαρή προσωπικότητα, απογειώνει μέσα από τη νέα συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2022, τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Τα κοστούμια σε όμορφα χρώματα, αποτελούν μια hot πρόταση, ειδικά όταν συνδυάζονται με θηλυκά bra tops.

Φορέματα σε όλα τα μήκη με έντονα μανίκια και cut-out λεπτομέρειες αγκαλιάζουν με τον πιο κολακευτικό τρόπο τις γυναικείες καμπύλες και αποτελούν must κομμάτια της σεζόν ‘Ανοιξη-Καλοκαίρι 2022.

Αγαπημένο trend τα matching sets, μια ιδιαίτερη πρόταση της φετινής σεζόν, τόσο σε ζωηρές μονοχρωμίες, όσο και σε δυναμικά μοτίβα.

Οι παγιέτες δίνουν ακαταμάχητη λάμψη στις πιο βραδινές -και όχι μόνο- εμφανίσεις για ξεχωριστές περιστάσεις.

Lynne 2022 Ev Papoulia Aphrodite Liantou 00362

#Lynne

#BetweenWomen

Instagram: @lynne_world

Facebook: @lynnegreece

TikTok: @lynne_world

YouTube: Lynne World