Η Μαρία Σάκκαρη πρωταγωνιστεί στην νέα «Dior Vibe» καμπάνια του οίκου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Σάκκαρη πρωταγωνιστεί στην νέα «Dior Vibe» καμπάνια του οίκου

Photo: Courtesy of Dior

Ο οίκος Dior κυκλοφορεί μία νέα athleisure συλλογή και η δική μας Μαρία Σάκκαρη είναι ένα από τα νέα της πρόσωπα.

Η μόδα τις τελευταίες σεζόν έχει αλλάξει μορφή, με τους κορυφαίους οίκους να πλησιάζουν την σύγχρονη γυναίκα και την πολύπλευρη προσωπικότητα τους, αλλά και τους πολλαπλούς ρόλους που έχει αναλάβει στην κοινωνία. Έτσι και στην νέα Cruise συλλογή του οίκου Dior, η creative director, Maria Grazia Chiuri, δημιούργησε και μία athleisure σειρά, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο show του luxury brand στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, στην Ελλάδα.

Έτσι στην νέα καμπάνια με τίτλο «Dior Vibe», είδαμε και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη. Η γνωστή αθλήτρια του τένις -πλέον No3 της παγκόσμιας κατάταξης- είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του χώρου. Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ένας γαλλικός οίκος με μεγάλη ιστορία χρόνων, όπως ο Dior, την επέλεξε ως μία από τις αθλήτριες, οι οποίες φωτογραφήθηκαν για χάρη του και έδωσαν το δικό τους vibe στην νέα του athleisure σειρά.

Η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει με την ρακέτα της για τον οίκο Dior.

Με μία λευκή sporty ολόσωμη φόρμα με cargo τσέπες και ένα μαύρο κολάν από μέσα, η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει με την ρακέτα της ανά χείρας. Όπως αναφέρει και το content της καμπάνιας, η Μαρία δεν πετυχαίνει μόνο άσσους, αλλά δείχνει και υπέροχη καθώς το κάνει.

Στην φωτογράφιση για την συγκεκριμένη σειρά συμμετέχουν, επίσης, αθλήτριες από όλες τις χώρες του κόσμου, οι οποίες έχουν διαπρέψει η καθεμία στο άθλημα τους, έχοντας παράλληλα δώσει την μοναδική τους προσωπικότητα και το στυλ τους. Τα υπόλοιπα ονόματα που συμμετέχουν είναι οι Margo Jain, Melanie De Jesus Dos Santos, Ysaora Thibus, Jutta Leerdam, Veronica Yoko Plebani, Wen Tzu Yun, Hong Zhang και Ingrid Silva.

https://www.instagram.com/p/CcXWEqMoUf1
https://www.instagram.com/p/CccVkk9MUPb

Η συγκεκριμένη συλλογή εμπλουτίστηκε με κομμάτια από την νέα collection για το φθινόπωρο του 2022, με biker shorts, polo shirts και jackets, ενώ οι σιλουέτες ολοκληρώνονται με αθλητικά καπέλα και τα νέα Dior Star sneakers, στα οποία έχει τοποθετηθεί το signature αστέρι του. Τα χρώματα συμπληρώθηκαν από prints και μοτίβα, ενώ τα tech υλικά συνδυάστηκαν με μαλακό satin σε ύφος boxing style, με βαμβακερούς καμβάδες, αλλά και τσάντες που απεικονίζουν μία τόγρη ή ένα λιοντάρι σε neon κίτρινο και φούξια, σύμβολο της δναμικής των γυανικών στον παγκόσμιο αθλητισμό.