Spring alert: Τα χρώματα της φετινής άνοιξης που αξίζει να φορέσεις

Spring alert: Τα χρώματα της φετινής άνοιξης που αξίζει να φορέσεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως η άνοιξη είναι άμεσα συνδεδεμένη με έξτρα χρώμα στο σπίτι, το γραφείο, τη βόλτα και φυσικά την γκαρνταρόμπα σου.

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου, που κάθε γυναίκα, θέλει να ανανεώνει το στυλ της, φορώντας χρώματα που προτιμούν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας παγκοσμίως.

Για εσένα, που αναρωτιέσαι ποια τάση αξίζει να ακολουθήσεις φέτος την άνοιξη, όσον αφορά στις στυλιστικές σου επιλογές, τότε η απάντηση «κρύβεται» στα έντονα χρώματα, που ήρθαν για να «φωτίσουν» ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά σου.

Εάν, λοιπόν, αυτήν την άνοιξη θέλεις να δώσεις λάμψη σε κάθε σου look, αλλά δεν ξέρεις πώς ακριβώς να το πετύχεις, αρκεί να επισκεφτείς το αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο και να τολμήσεις μερικούς χρωματικούς συνδυασμούς τόσο σε ρούχα όσο και στα αξεσουάρ σου.

Picture2.jpg

Το φόρεμα που θα σε ανανεώσει

Πώς θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μόδα, χωρίς να επισκεφτούμε πρώτα από όλα το πολυκατάστημα που θεωρείται «ηγέτης» στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς; Ο λόγος για το Golden attica, όπου μπορείς να βρεις ακριβώς ό,τι ονειρεύεσαι.

Picture3.jpg

Golden attica, στο ισόγειο και στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2119900000, 2111814000

Με περισσότερα από 400 διαφορετικά brand names σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, το midi, κοντομάνικο φόρεμα της εταιρείας Missoni «Πρώτη σειρά», είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου!

Picture4.jpg

Golden attica, στο ισόγειο και στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2119900000, 2111814000

Ακριβώς απέναντι, στον 1ο όροφο, στο κατάστημα 5226 Celia Kritharioti, τα μοναδικά σχέδια και τα ιδιαίτερα χρώματα θα σε εντυπωσιάσουν, χάρη στην πρωτότυπη αισθητική τους. Ποια θα μπορούσε να αντισταθεί, άλλωστε, σε ένα μίνι φόρεμα, σε lime χρώμα, αυτήν την άνοιξη;

Picture5.jpg

5226 Celia Kritharioti, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6856546

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα φόρεμα από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι ‘22 της σχεδιάστριας, σε κρεπ ύφασμα, που θα τραβήξει την προσοχή των γύρω σου. Είσαι έτοιμη;

Picture6.jpg

5226 Celia Kritharioti, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6856546

Αξεσουάρ που… μαγνητίζουν τα βλέμματα

Μιας και βρισκόμαστε στον 1ο όροφο του Golden Hall, προτείνουμε να κατευθυνθείς προς το κοσμηματοπωλείο Kessaris, για να επιλέξεις τα πιο ιδιαίτερα και πολύτιμα κοσμήματα που θα πλαισιώσουν το look σου.

Picture7.jpg

Kessaris, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839602

Εμείς επιλέξαμε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα ανανά, από τιτάνιο και χρυσό, με μικρά διαμαντάκια ως διακοσμητικά, σε λιλά απόχρωση, από τη συλλογή «Anastasia Kessaris».

Picture8.jpg

Kessaris, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839602

Το φούξια είναι τάση και στα γυαλιά

Για να «ντύσεις» την εμφάνισή σου, με το πιο fashionable ζευγάρι γυαλιών ηλίου της σεζόν, μπορείς να συνεχίσεις την βόλτα σου προς το κατάστημα Occhio Papavassiliou. Άλλωστε, πέρα από τα ρούχα, μπορείς να επενδύσεις σε έντονα χρώματα και στα αξεσουάρ σου.

Picture9.jpg

Occhio Papavasiliou, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 2106199488

Ένα elevated ζευγάρι γυαλιών ηλίου με προχωρημένο design και bold φούξια απόχρωση, είναι το must-have χρωματιστό item της σεζόν, χάρη στο έντονο και φωτεινό του χρώμα και τον χρυσό σκελετό του. Μήπως σκέφτεσαι ήδη πώς μπορείς να τα συνδυάσεις για ένα μοναδικό look;

Picture10.jpg

Occhio Papavasiliou, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 2106199488

Το πιο κομψό φόρεμα της σεζόν θα είναι κίτρινο

Στο κατάστημα Carolina Herrera, βρήκαμε το πιο απαραίτητο item της σεζόν, το midi αέρινο shirt dress, σε λαμπερό κίτρινο. Με ιδιαίτερα puffy μανίκια και ασορτί ζώνη στην μέση, αγκαλιάζει την γυναικεία μέση και τονίζει όλα τα δυνατά μας σημεία.

Picture11.jpg

Carolina Herrera, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 210 6817201

Ολόκληρη η συλλογή είναι αφιερωμένη στο χρώμα, με ρούχα και αξεσουάρ στην πιο φωτεινή παλέτα της σεζόν. Τόλμησε να συνδυάσεις το κίτρινο shirt dress με μία τσάντα σε κόκκινο ή πορτοκαλί και απογείωσε το colorblocking, με μικρές πινελιές.

Picture12.jpg

Carolina Herrera, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 210 6817201

Επένδυσε σε διακριτικά και κομψά κοσμήματα

Τα κομψά και minimal κοσμήματα θα είναι πάντα το must have accessory που κάθε γυναίκα χρειάζεται, για αυτό σου προτείνουμε να κάνεις μία στάση στο κοσμηματοπωλείο Anatol.

Picture13.jpg

Anatol, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 210 6835272, 210 6835511

Εκεί, ξεχωρίσαμε τη συλλογή από τα κολιέ σε μωβ απόχρωση, με ρουμπίνια και χρυσές λεπτομέρειες με διαμάντια, που, χάρη στη διακριτικότητα και την κομψότητά του, μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου κόσμημα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Picture14.jpg

Anatol, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 210 6835272, 210 6835511

Βάλε έξυπνες πινελιές χρώματος

Έχει έρθει η ώρα να επισκεφθείς ένα ακόμη κατάστημα, που προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών σε ρούχα και αξεσουάρ. Το Eponymo , ένα multibrand κατάστημα αφιερωμένο στα luxury brands.

Picture15.jpg

Eponymo E>More, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 210 6836980

Εμείς επιλέξαμε neon κίτρινο t-shirt από την συλλογή της Moschino, με το πιο fun και πολύχρωμο logo που έχεις δει. Φούξια, πράσινο και μπλε δίνουν το πιο playful αποτέλεσμα πάνω στον λαμπερό κίτρινο καμβά.

Picture16.jpg

Eponymo E>More, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 210 6836980

Κάνε focus στα σωστά παπούτσια

Last but not least δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφθούμε το κατάστημα Kalogirou που με την πρώτη ματιά θα σε ενθουσιάσει -τόσο χάρη στην εκλεπτυσμένη πολυτέλεια που προσφέρει, όσο και λόγω του περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής του- χαρίζοντάς σου μια ξεχωριστή εμπειρία shopping.

Picture18.jpg

Kalogirou, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 211 1088116

Τα ψηλοτάκουνα mules και τα δίπατα flip flop sandals από την Bettina Vermillion είναι ότι πιο ενημερωμένο μπορείς να βάλεις στην καλοκαιρινή σου συλλογή. Με πρωτότυπα υλικά, όπως οι spongy πάτοι και οι διαφάνειες, μπορούν να κάνουν και το πιο απλό σύνολο να ξεχωρίσει. Με άνετες γραμμές και μοναδικό design συμπληρώνουν μοναδικά κάθε outfit.

Picture19.jpg

Kalogirou, στον 1ο όροφο του Golden Hall, 211 1088116

Το σίγουρο είναι πως λίγο χρώμα, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο στυλ και τη διάθεσή σου. Ανανέωσε, λοιπόν, το ντύσιμό σου, προσθέτοντας όποιο χρώμα -από την παλέτα των έντονων αποχρώσεων της φετινής άνοιξης- σου ταιριάζει.

Τα «βήματα» για να δώσεις χρώμα και λάμψη στην γκαρνταρόμπα, το μπουντουάρ και την αγαπημένη σου shoe closet είναι απλά και εύκολα: Επισκέψου το Golden Hall, κάνε μία βόλτα στα καταστήματά του και επίλεξε τα items που θα σε ανανεώσουν.