Αυτοπεποίθηση και άνεση: Ο συνδυασμός που θα αναδείξει τον πραγματικό και πιο όμορφο εαυτό σου

Αυτοπεποίθηση και άνεση: Ο συνδυασμός που θα αναδείξει τον πραγματικό και πιο όμορφο εαυτό σου

Αλήθεια, τι σημαίνει για εσένα ομορφιά και ποιες είναι οι στιγμές που νιώθεις περισσότερο όμορφη;

Αν το καλοσκεφτείς, θα συνειδητοποιήσεις πως η ομορφιά βρίσκεται παντού και σε κάθε γυναίκα και στις περισσότερες περιπτώσεις, «κρύβεται» στην απλότητα και κυρίως, στις στιγμές που αισθάνεσαι περισσότερο άνετη με τον εαυτό σου.

Βλέπεις, η θηλυκότητα δεν έχει όρια και δεν βασίζεται σε «κανόνες». Διότι μπορείς να νιώθεις πιο όμορφη από ποτέ φορώντας απλώς τα βαμβακερά σου εσώρουχα, εκείνα που «αγκαλιάζουν» με άνεση το σώμα σου και αναδεικνύουν τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, μέσα από την απλότητα και τα απαλά τους υλικά, εκείνα που σε κάνουν να σε αγαπάς ακόμη περισσότερο.

Αυτό σημαίνει το να είσαι γυναίκα σήμερα, δηλαδή το να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου κάθε στιγμή. Και αυτό ακριβώς θέλει να σου υπενθυμίσει η Intimissimi, η οποία «αφουγκράζεται» τις ανάγκες των γυναικών και δημιουργεί εσώρουχα που αναδεικνύουν και κολακεύουν το σώμα.

Picture2.jpg

Για την Intimissimi, άλλωστε, η ομορφιά βρίσκεται παντού και στην κάθε γυναίκα, με το brand να ενσαρκώνει εδώ και χρόνια τη θηλυκότητα χωρίς όρια, σε όλες τις όψεις και τις φόρμες του. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σε παρακινεί να ανακαλύψεις ποια είναι τα εσώρουχα που χρειάζεσαι κάθε μέρα, ώστε να νιώθεις απόλυτη άνεση και αυτοπεποίθηση με το σώμα σου, για να αισθάνεσαι όμορφη με το να είσαι ο εαυτός σου. Και με την άνεση να αποτελεί τον «κανόνα» στη μόδα στις μέρες μας, το να φοράς ρούχα και δη εσώρουχα που δεν σε συσφίγγουν, αλλά αντιθέτως, σε κάνουν να νιώθεις απόλυτη άνεση σε κάθε περίσταση, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σου.

Picture3.jpg

Φέτος, λοιπόν, η Intimissimi παρουσιάζει για ακόμη μία φορά βαμβακερά εσώρουχα σχεδιασμένα για την ομορφιά, βασικά κομμάτια στα οποία η απλότητα και η άνεση του natural cotton, συνδυάζονται με καθαρές και βασικές γραμμές που φτάνουν σε μέγεθος έως και 7B. Πιο αναλυτικά, η Intimissimi προσφέρει ένα μοναδικό προϊόν σε προσιτή τιμή, επειδή η ομορφιά είναι ένα καθολικό αγαθό, για όλους: πολλά νέα σουτιέν με μέγεθος έως και 7B, από 21.90 ευρώ! Και μην ξεχνάς πως το φυσικό, δηλαδή το βαμβάκι στο δέρμα σου, έχει καλύτερη αίσθηση.

Ανάμεσα στα διαφορετικά στυλ για να επιλέξεις, μάλιστα, υπάρχει το σουτιέν Tiziana με προφορμαρισμένα cups ή το balconette σουτιέν Greta χωρίς ραφές στις cups. Ακόμα και οι cups του τρίγωνου σουτιέν Lara έχουν προσαρμοστεί για μεγαλύτερο ντεκολτέ, με επιλογή τιράντες χιαστί στην πλάτη. Έπειτα υπάρχει το Emma, ένα τρίγωνο σουτιέν χωρίς ραφές στα cups, ενώ για τις πιο αθλητικές, ένα πιο μοντέρνο cotton bralette με ένα tank top cut και ένα λάστιχο κάτω από το ντεκολτέ. Όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τα δημοφιλή σλιπ του brand ή τα νέα κομμάτια της συλλογής, όπως τα σλιπ ή τα στρινγκ.

Picture4.jpg

Μία δοκιμή αρκεί για να σε πείσει πως σε αυτά τα εσώρουχα, η απόλυτη ιταλική αριστοτεχνία της Intimissimi, μαζί με τη διαρκή έρευνα και την προσεκτική επιλογή υφών με την καλύτερη απόδοση, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που «αγκαλιάζει» το γυναικείο σώμα. Διότι πρόκειται για εσώρουχα που έχουν δημιουργηθεί για όλες τις γυναίκες που αρνούνται να είναι οτιδήποτε άλλο παρά μόνο ο πραγματικός τους εαυτός, για γυναίκες που επιθυμούν να είναι μοναδικές μέσα από τη διαφορετικότητά τους.

Το τι χρώμα και ποιο σχέδιο θα επιλέξεις, εξαρτάται από το προσωπικό σου γούστο. Το σίγουρο είναι όμως, ότι μία αναζήτηση στην Intimissimi αρκεί για να βρεις κομμάτια που είναι σχεδιασμένα για το σώμα σου και θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο όμορφη, με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο!