Ο Tommy Hilfiger συνεργάζεται με τον Shawn Mendes για ένα καλύτερο μέλλον

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο Tommy Hilfiger συνεργάζεται με τον Shawn Mendes για ένα καλύτερο μέλλον

Μία συνεργασία που εκτός από «χάρμα οφθαλμών» είναι και φιλική προς τον πλανήτη.

Όταν ο Shawn Mendes εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala με σύνολο του Tommy Hilfiger, έπρεπε να καταλάβουμε το τι θα ακολουθούσε. Η αλήθεια είναι πως έμοιαζε με πραγματικό πρίγκιπα της Gilded age μέσα στο blue navy, ναυτικό παλτό του με τα χρυσά κουμπιά και τις μπορντό λεπτομέρειες. Από μέσα φορούσε ένα κλασικό smoking με ασορτί turtleneck και μαύρες μπότες. Ήταν πράγματι πανέμορφος με αυτό το Ken style, αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις μία εντυπωσιακή εικόνα δεν φτάνει.

Το συγκεκριμένο αγόρι, εκτός από μεγάλες επιτυχίες και υψηλές θέσεις στα παγκόσμια charts, έχει και ανεπτυγμένη δράση σε θέματα φιλανθρωπίας, αλλά και προστασίας του πλανήτη, όπως οφείλει κάθε νέος άνθρωπος, σε μια εποχή, όπου η βιωσιμότητα είναι ανάγκη να γίνει βασικό μέρος της ζωής μας.

Στην νέα, λοιπόν, αυτή συνεργασία του με το κορυφαίο brand του Tommy Hilfiger ο Shawn ποζάρει με μία σειρά από τα κλασικά κομμάτια της εταιρίας από το 1985, όπως το polo t-shirt, τα οποία όμως θα αναναεωθούν εν όψει του νέου collaboration με την υπογραφή του Shawn Mendes, δημιουργώντας μία δική του capsule collection. Το project ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των προσωπικών του social media.

https://www.instagram.com/p/CddlZLcoxdu

«Play It Forward».

Το κοινό τους project ονομάστηκε «Play It Forward» και έχει ως κύριο στόχο του να προωθήσει την βιωσιμότητα στην σύγχρονη μόδα. Όπως δήλωσε ο ίδιος υπήρξε θαυμαστής του Tommy Hilfiger διαχρονικά και όταν έμαθε το νέο πλάνο της εταιρίας να θέσει την βιωσιμότητα σε προτεραιότητα, αξιοποίησε την ευκαιρία να γίνει μέλος αυτής της προσπάθειας.

Η κοινή τους συλλογή θα λανσαριστεί για πρώτη φορά την άνοιξη του 2023 και περιλαμβάνει φυσικά κομμάτια κατασκευασμένα από οικολογικό βαμβάκι και απομεινάρια παλιότερων υφασμάτων. Ο ίδιος ο Mendes πρόκειται μάλιστα να κάνει και ο ίδιος ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την βιώσιμοτητα, αφού εν όψει της περιοδίας του «Wonder: The World Tour», δεσμεύεται να μειώσει την εκπομπή CO2 κατά 50% ανά συναυλία. Ένας πολύ μεγάλος και σημαντικός στόχος. Για το σκοπό αυτό ο Tommy Hilfiger προχώρησε σε μία σημαντική δωρέα ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Ο ίδιος θα εμφανιστεί μάλιστα επί σκηνής τη σκηνή με βιώσιμα ρούχα, σχεδιασμένα από stock υφάσματα παλιών συλλογών του Tommy Hilfiger, όπως και άλλα vintage υλικά.

https://www.instagram.com/p/CdYb2ZqIaT_
DPG Network