Το απόλυτο Scandinavian girl Anine Bing μιλάει αποκλειστικά στο Queen για τη νέα της Resort σειρά

Ναταλία Κατσακιώρη
Το απόλυτο Scandinavian girl Anine Bing μιλάει αποκλειστικά στο Queen για τη νέα της Resort σειρά

Κάποια brands είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό όνομα πάνω σε μία ταμπέλα. Το Anine Bing brand συμπληρώνει τα 10 του χρόνια και η Anine μίλησε αποκλειστικά στο Queen.gr για την νέα της Resort collection.

Αν υπάρχει ένα brand που να ταυτίζεται με την minimal αισθητική του scandinavian style, αυτό είναι σίγουρα το Anine Bing. H style guru Anine, ξεκίνησε την επιχείρηση της μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της στο Siver Lake, χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι μετά από δέκα χρόνια θα βρισκόταν ανάμεσα στα πιο γνωστά και αγαπημένα γυναικεία labels. Η ίδια έβαλε την προσωπική της υπογραφή στα πιο versatile items που μπορείς να βάλεις στην ντουλάπα σου, ποντάροντας στην ποιότητα, την δεξιοτεχνία της κατασκευής και την απλότητα, που σύμφωνα με την ίδια είναι η μεγαλύτερη αξία στο στυλ κάθε γυναίκας.

Η ίδια η Anine είναι η απόλυτη ενσάρκωση του scandinavian chic, του πιο elegant και cool style που μπορεί να υιοθετήσει μία γυναίκα, ανάμεσα στα fashion staples και τις νέες τάσεις, που δεν υιοθετούνται, ούτε προστίθενται άτοπα σε μία συλλογή με πραγματικό χαρακτήρα και attitude. Αυτό το attitude της Anine Bing woman.

Δέκα χρόνια μετά, το προσωπικό της label γιορτάζει την πρώτη του μεγάλη επέτειο και κυκλοφορεί για πρώτη φορά την νέα του Resort collection, που υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο στυλ και άνετες γραμμές, που έχουν πάντα ως προτεραιότητα τους τη σύγχρονη γυναίκα, που θέλει να είναι καθημερινά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Εξάλλου το πιο απαραίτητο styling tip που μας έδωσε η Anine είναι η αυτοπεποίθηση. Το Queen.gr μίλησε αποκλειστικά μαζί της για το λανσάρισμα της νέας της Resort collection, την συνεργασία της με την Irina Shayk αλλά και τα απαραίτητα του φετινού καλοκαιριού, που πρέπει να βάλουμε στην βαλίτσα μας τώρα.

Anine, είσαι η ενσάρκωση του Scandinavian chic και του minimal style. Ποια είναι η γυναίκα που αναζητά και φοράει τα ρούχα σου;

Η γυναίκα ANINE BING είναι μια πολύπλευρη γυναίκα που κάνει μια πολυάσχολη ζωή – μεταξύ εργασίας, οικογένειας και παιδιών. Η ποιότητα και η δεξιοτεχνία είναι πολύ σημαντικά για εκείνη όταν πρόκειται για σχεδιαστικά κομμάτια, που προορίζονται να διαρκέσουν μια ζωή. Το πάθος μου είναι να δημιουργώ κομμάτια, που κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται και να αισθάνονται ως η καλύτερη δυνατή εκδοχή τους, ώστε να μπορούν να ζούνε γεμάτες αυτοπεποίθηση.

https://www.instagram.com/p/CddckeiLOhl


Από που εμπνέεσαι κάθε φορά για τις νέες συλλογές σου;

Βρίσκω έμπνευση σε τόσα πολλά και διαφορετικά μέρη όπως τα ταξίδια, η φωτογραφία, οι υπαίθριες αγορές, το instagram, η τέχνη και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται! Δουλεύω πολύ σκληρά με την ομάδα σχεδιασμού μου, για να δημιουργήσω τα mood boards μας και μια νέα ιστορία πίσω από κάθε συλλογή. Δημιουργούμε πραγματικά κάθε μας item με μία συγκεκριμένη πρόθεση και νόημα.


Φέτος το Anine Bing brand κλείνει τα 10 του χρόνια. Πώς ξεκίνησε όλο αυτό το ταξίδι;

Είδα ένα κενό στην αγορά για διαχρονικά κομμάτια γκαρνταρόμπας και έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου σειρά. Όλα ξεκίνησαν στο γκαράζ μου στο Silver Lake το 2012, σχεδίασα μια μικρή συλλογή με δύο ζευγάρια τζιν, ένα δερμάτινο μπουφάν, μπότες και μπλουζάκια. Δεν είχα ιδέα πριν από 10 χρόνια, ότι θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα. Νιώθω τόσο ευγνώμων, που, όχι μόνο έφτασα μέχρι εδώ, αλλά εξακολουθώ να νιώθω το ίδιο πάθος για το brand μας, όπως όταν ξεκινήσαμε. Με γεμίζει με τόση χαρά να δημιουργώ και να έχω μια τόσο πιστό πελατολόγιο, που συνεχώς αυξάνεται.

https://www.instagram.com/p/Cc29Gf4rJhZ

Τι έχεις μάθει για τις γυναίκες και τον τρόπο που τους αρέσει να ντύνονται μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια;

Οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν και να αισθάνονται ότι είναι στα καλύτερα μας. Το brand ANINE BING είναι ένας παγκόσμιος οίκος μόδας, που εστιάζει σε καθημερινά basic κομμάτια της ντουλάπας μας, κομμάτια επένδυση για σύγχρονες γυναίκες, που αναζητούν μια διαχρονική, αλλά επαναστατική προσέγγιση στο στυλ. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε όλα τα απαραίτητα μίας γκαρνταρόμπας, που εμπνέουν τις γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση και δύναμη καθημερινά, ώστε να μπορούν να περάσουν τη ζωή τους γεμάτες αυτοπεποίθηση.


Αν μπορούσες να δώσεις το στίγμα του Scandinavian chic με ένα και μόνο κομμάτι, ποιο θα ήταν αυτό;

Ένα σακάκι. Το New Classic Blazer είναι τόσο διαχρονικό και ανεβάζει κάθε look.


Έχεις δηλώσει ότι προτεραιότητα σου είναι να δημιουργείς διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας και όχι ρούχα εμπνευσμένα από τις εκάστοτε τάσεις. Δώσε μας τα 5 essentials της δικής σου ντουλάπας.

Τα 5 essentials για μένα θα ήταν: ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, ένα denim παντελόνι, ένα σακάκι, ένα λευκό t-shirt και ένα καλό ζευγάρι μπότες.

anine-bing-(6).jpg
anine-bing-(1).jpg


Γιορτάζεται τα δέκα σας χρόνια με μία νέα resort συλλογή. Πες μας λίγα λόγια για αυτή.

Είναι μια τεράστια χρονιά για την εταιρία μας, γιατί όχι μόνο γιορτάζουμε τα 10 χρόνια μας, αλλά λανσάρουμε επίσης την πρώτη μας συλλογή Resort. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, που παρουσιάζω αυτή τη συλλογή, που έχει μεγάλη ποικιλία, από μαγιό μέχρι φορέματα παραλίας και αξεσουάρ.

anine-bing-(2).jpg
anine-bing-(3).jpg


Προσωπικά τι δεν ξεχνάς να βάλεις ποτέ στην βαλίτσα των διακοπών σου;

Στις διακοπές μου προτιμώ ένα λευκό πουκάμισο και το ανάλαφρα σύνολα ή φορέματα. Η νέα μας Rio Tote είναι σίγουρα η καθημερινή μου go to τσάντα, για να ρίξω το αντηλιακό μου, πετσέτες και ό,τι άλλο χρειάζομαι για την παραλία.


Είσαι αισιόδοξη για το μέλλον της μόδας σε σχέση με τον παράγοντα της βιωσιμότητας που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια;

Απολύτως, και η βιωσιμότητα είναι κάτι που βρισκόταν πάντα στην κορυφή για τη εταιρία μας. Από την αρχή του brand, πάντα είχαμε την λογική του see now-buy now στην προσέγγιση της παραγωγής μας. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πραγματικά περιορισμένες αγορές, αρχικά, και κάνουμε επαναπαραγγελίες μόνο με βάση τη ζήτηση των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε μόνο οργανικό βαμβάκι στα προϊόντα μας και ξεκινήσαμε την χρήση του vegan δέρμα από το 2020.

anine-bing-(5).jpg


Ποια είναι τα σχέδια και τα όνειρα σου για το Anine Bing brand;

Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες, είναι μια τόσο συναρπαστική στιγμή για την εταιρία! Είμαι ενθουσιασμένη που γιορτάζουμε τα 10 χρόνια μας και έχουμε τόσες πολλές συναρπαστικά νέα πράγματα φέτος, όπως η κυκλοφορία της πρώτης μας συλλογής Resort, η επέκτασης της λιανικής μας, η κυκλοφορία των προϊόντων μας στην Κίνα και οι συνεργασίες μας με πολλά μεγάλα ταλέντα. Θα είναι πραγματικά μια απίστευτη χρονιά!